Liberation: Επετειακή έκδοση για τα 10.000 φύλλα από την έκδοσή της

Liberation: Επετειακή έκδοση για τα 10.000 φύλλα από την έκδοσή της

Ιστορικά φύλλα και αναδρομή στην λαμπρή πορεία της εφημερίδας μέσα από τα πρωτοσέλιδά της – Νέο ιστότοπο και νέο φύλλο για το Σαββατοκύριακο προανήγγειλε η διεύθυνση της "Libé"

Liberation: Επετειακή έκδοση για τα 10.000 φύλλα από την έκδοσή της
Ήταν 9 Ιουλίου του 1973 όταν πρωτοκυκλοφόρησε στη Γαλλία η καθημερινή εφημερίδα Libération, με τις υπογραφές του Ζαν Πολ Σαρτρ και αρκετών άλλων διανοούμενων της εποχής. Και χθες, 9 Ιουλίου του 2013, η εφημερίδα γιόρτασε το υπ' αριθμόν 10.000 φύλλο της με μια επετειακή έκδοση, ένα συλλεκτικό φύλλο που επί της ουσίας ήταν σχεδόν όλο ένα... πρωτοσέλιδο.

Η ιστορική γαλλική εφημερίδα γιόρτασε την μοναδική αυτή επέτειό της με ένα φύλλο που κυκλοφόρησε, με δεκάδες ιστορικά πρωτοσέλιδά της στο πρωτοσέλιδο και με άλλα τόσα στις εσωτερικές σελίδες.

Κλείσιμο
«Τι είναι η "Libé";», αναρωτήθηκαν στο κύριο άρθρο ο διευθυντής της εφημερίδας Νικολά Ντεμοράν και ο διευθυντής σύνταξης Φαμπρίς Ρουσλό. «Αν έπρεπε να συνοψίσουμε την περιπέτεια σε μια λέξη… θα λέγαμε τα πρωτοσέλιδά της» ήταν η απάντηση.

Εκτός αυτού του αφιερώματος πάντως οι ιθύνοντες της Liberation υποσχέθηκαν και προανήγγειλαν για το φθινόπωρο έναν ανανεωμένο ιστότοπο και ένα «καινοτόμο» σαββατοκυριακάτικο φύλλο…








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης