Γκρίλο: Ακύρωσε ραντεβού με τον Ναπολιτάνο για να κάνει μπάνιο στη Σαρδηνία

Γκρίλο: Ακύρωσε ραντεβού με τον Ναπολιτάνο για να κάνει μπάνιο στη Σαρδηνία

Μπορεί ο ίδιος ο Γενοβέζος κωμικός να επιδίωξε να συναντηθεί με τον Ναπολιτάνο, ωστόσο, ο ίδιος άλλαξε την ημέρα του ραντεβού για να... «προετοιμαστεί καλύτερα»

Γκρίλο: Ακύρωσε ραντεβού με τον Ναπολιτάνο για να κάνει μπάνιο στη Σαρδηνία
Δε φτάνει που ένας-ένας οι αντάρτες του Κινήματος Πέντε Αστέρων τον «αδειάζουν», δε φτάνει που το κίνημά του δε πλέον γνωρίζει τις παλαιότερες δόξες, ο επικεφαλής του προκαλεί ακόμα περισσότερο με τις αποφάσεις του.

Ο ανατρεπτικός Μπέπε Γκρίλο, απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι δεν είναι ένας παραδοσιακός πολιτικός άνδρας, καθώς ακύρωσε τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Τζόρτζο Ναπολιτάνο, για να κάνει μπάνιο στη Σαρδηνία.

Κλείσιμο
Μπορεί ο ίδιος ο Γκρίλο να επιδίωξε να συναντηθεί με τον Ναπολιτάνο, ωστόσο, ο Γενοβέζος κωμικός άλλαξε την ημέρα του ραντεβού για να «προετοιμαστεί καλύτερα», όπως αναφέρει η Corriere della Sera.

Το πιθανότερο, λοιπόν, είναι ο Γκρίλο να συγκεντρώνεται καλύτερα πριν το σημαντικό του ραντεβού κάνοντας βουτιές στα καταγάλανα νερά της Σαρδηνίας.

Όπως ήταν αναμενόμενο, μόλις οι φωτογραφίες του που τον απεικονίζουν να φοράει στολή δύτη με το σήμα του κινήματος, αλλά και να ανταλλάζει χάδια με τη σύζυγό του, Παρβίν Τάτζικ, δόθηκαν στη δημοσιότητα οι επικριτές του ξεκίνησαν έναν ακόμα γύρο αρνητικών σχολίων, υποστηρίζοντας πως ο επικεφαλής του πεντάστερου κινήματος ενδιαφέρεται περισσότερο για τη χαλάρωσή του από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Μάλιστα, ακόμα και ο υπουργός Διοικητής Μεταρρύθμισης, Γκαετάνο Κουαλιαριέλο, σχολίασε: «Για εκείνον η σεμνότητα και η κρίση έχουν λιγότερη σημασία».

















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης