Σε αναμονή 5 εκατ. ταξιδιώτες στο εξωτερικό μετά το Brexit

Σε αναμονή 5 εκατ. ταξιδιώτες στο εξωτερικό μετά το Brexit

Ο μέσος Βρετανός που θα κάνεις διακοπές στη χώρα του θα δαπανήσει 686 λίρες, 55% περισσότερα σε σχέση με πέρυσι

Σε αναμονή 5 εκατ. ταξιδιώτες στο εξωτερικό μετά το Brexit
Ενας στους 10 Βρετανούς ισχυρίζεται ό,τι τηρεί στάση αναμονής για τις διακοπές του στο εξωτερικό, εξαιτίας του κλίματος αβεβαιότητας που επικρατεί μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος για Brexit. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έρευνα της VoucherCodes.co.uk, το 5% των Βρετανών αναβάλλει την κράτηση διακοπών εντελώς ως ότου ηρεμήσει η κατάσταση, ενώ άλλο ένα 5% αναφέρει ό,τι άλλαξε γνώμη για τις διακοπές στο εξωτερικό και θα τις κάνει εντός των συνόρων.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με στοιχεία από την εταιρία, 25 εκατ. Βρετανοί θα κάνουν διακοπές εντός του  Ην. Βασιλείου φέτος, αυξημένοι κατά 2,5% από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της κάλπης. Αλλα 2,5 εκατ. επίσης που προγραμμάτιζαν να κάνουν κράτηση στο εξωτερικό, αποφάσισαν να περιμένουν.

Η VoucherCodes.co.uk αναφέρει οτι το 51% των Βρετανών θα κάνει διακοπές εντός της χώρας τους, 4,5 εκατ. περισσότεροι από πέρυσι, ή 7% επάνω. Ο μέσος Βρετανός που θα κάνεις διακοπές στη χώρα του θα δαπανήσει 686 λίρες, 55% περισσότερα σε σχέση με πέρυσι, παρότι το 15% όσων θα κάνουν διακοπές φέτος σκοπεύουν να δαπανήσουν λιγότερα στις καλοκαιρινές διακοπές μετά το αποτέλεσμα του Brexit.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης