Δείτε το ξενοδοχείο στην Κίνα που είναι φτιαγμένο από... τσιμεντένιους σωλήνες!

Δείτε το ξενοδοχείο στην Κίνα που είναι φτιαγμένο από... τσιμεντένιους σωλήνες!

Βαρεθήκατε τις πολυτελείς και πανάκριβες διακοπές, με τεράστιες πισίνες και πεντάστερη εξυπηρέτηση; Υπάρχει και η εναλλακτική λύση για λιτές διακοπές και αυτή βρίσκεται σε ένα ξενοδοχείο που έχει κατασκευαστεί από παλιούς τσιμεντένιους σωλήνες

Δείτε το ξενοδοχείο στην Κίνα που είναι φτιαγμένο από... τσιμεντένιους σωλήνες!
Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι εθισμένοι στην πολυτέλεια των ακριβών ξενοδοχείων, όπου ένας μπάτλερ τρέχει συνεχώς ξοπίσω τους, προκειμένου να ικανοποιήσει την κάθε επιθυμία τους. Αν επιθυμείτε να δείτε ένα λιτό ξενοδοχείο για basic holidays, όπως τις αποκαλούν οι Βρετανοί τουρίστες, τότε σας προτείνουμε αυτό το μοναδικό ξενοδοχείο που έχει φτιαχτεί αποκλειστικά από τσιμεντένιους σωλήνες.

Κλείσιμο


Το πρωτότυπο αυτό ξενοδοχείο βρίσκεται στην επαρχία Ηenan της κεντρικής Κίνας, αλλά όχι στην πολύβουη και ταχύτατα τεχνολογικά αναπτυσσόμενη πρωτεύουσα Zhengzhou. Ο ιδιοκτήτης του καταλύματος το έφτιαξε, όπως δηλώνει, στην ύπαιθρο για να προσφέρει μια λιτή εναλλακτική διαμονή για εκείνους τους επισκέπτες που δεν επιθυμούν να μείνουν στην Zhengzhou των εννέα εκατομμυρίων κατοίκων και το κατάλυμα πληροί τις προϋποθέσεις για να μη στερηθούν οι τουρίστες τουλάχιστον τα απαραίτητα.



Το τσιμεντένιο κατάλυμα διαθέτει 15 δωμάτια με διπλό κρεβάτι, κλιματισμό και όμορφα γκράφιτι στους εξωτερικούς τοίχους.



Αυτοί που θα επιλέξουν να μείνουν στο «τσιμεντένιο ξενοδοχείο» θα αποζημιωθούν από τα ιστορικά μνημεία που μπορούν να επισκεφθούν στην περιοχή και χρονολογούνται από την εποχή της αρχαίας δυναστείας των Σανγκ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης