Πύλος: Εδώ θα γίνει η παγκόσμια παρουσίαση του νέου VW Passat

Πύλος: Εδώ θα γίνει η παγκόσμια παρουσίαση του νέου VW Passat

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει 60 ημέρες και θα το παρακολουθούν 500 άτομα την ημέρα, που θα φθάνουν με 2-3 αεροπλάνα στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας και θα παραμένουν στα ξενοδοχεία του Costa Navarino για μία διανυκτέρευση

Πύλος: Εδώ θα γίνει η παγκόσμια παρουσίαση του νέου VW Passat
Το νέο VW Passat θα παρουσιαστεί το φθινόπωρο στο Costa Navarino. Η παγκόσμια παρουσίαση θα διαρκέσει περίπου 3 μήνες και θα προσελκύσει πάνω από 30.000 άτομα, δημοσιογράφους, αντιπροσώπους της μάρκας και όχι μόνο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Costa Navarino «πάνω από 30.000 στελέχη, εργαζόμενοι, αλλά κυρίως συνεργάτες – αντιπρόσωποι της Volkswagen θα περάσουν το φθινόπωρο από το Costa Naνarino για να πάρουν μέρος σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα παρουσίασης ενός νέου μοντέλου της εταιρείας».

Κλείσιμο
Το πρόγραμμα θα διαρκέσει 60 ημέρες και θα το παρακολουθούν 500 άτομα την ημέρα, που θα φθάνουν με 2-3 αεροπλάνα στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας καθημερινά και θα παραμένουν στα ξενοδοχεία του Costa Navarino για μία διανυκτέρευση.

Η παρουσίαση αποτέλεσε αφορμή να μείνει η Costa Navarino ανοικτή, για πρώτη φορά και το Δεκέμβριο!

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα προσελκύσει χιλιάδες υψηλόβαθμα στελέχη της αυτοκινητοβιομηχανίας, αντιπροσώπους και δημοσιογράφους, γεγονός που θα τονώσει σε τεράστιο βαθμό την ανάπτυξη του τόπου. Πρόκειται για μια μοναδική, πρωτοπόρο και προοδευτική επιχειρηματική πρωτοβουλία που «σφραγίζει» άλλο ένα επιτυχημένο βήμα στο χρονοδιάγραμμα των επενδύσεων του Costa Navarino.

Η επιτυχία του Costa Navarino να εξασφαλίσει συνεργασία με τη Volkswagen αποτελεί «χρυσή» ευκαιρία προβολής της Μεσσηνίας σε όλη την Ευρώπη, καθώς θεωρείται βέβαιο ότι χιλιάδες από αυτούς που θα βρεθούν εκεί για το πρόγραμμα, αποτελούν εν δυνάμει πελάτες του πολυτελούς συγκροτήματος, αλλά και επισκέπτες της περιοχής γενικότερα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης