Το Πλαίσιο, η μόνη ελληνική εταιρεία που αποσπάει την παγκόσμια πιστοποίηση της Nvidia για τα Turbo-X

Το Πλαίσιο, η μόνη ελληνική εταιρεία που αποσπάει την παγκόσμια πιστοποίηση της Nvidia για τα Turbo-X

Παγκόσμια διάκριση για το Πλαίσιο, καθώς είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία που με τη σειρά desktop συστημάτων Turbo-X Battlebox απέσπασε την πιστοποίηση της NVIDIA, αποκτώντας έτσι μία θέση ανάμεσα στους κορυφαίους κατασκευαστές Gaming PC παγκοσμίως με ανάλογη πιστοποίηση.

Το Πλαίσιο, η μόνη ελληνική εταιρεία που αποσπάει την παγκόσμια πιστοποίηση της Nvidia για τα Turbo-X
 Η πιστοποίηση αυτή είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς η ΝVIDIA κατέχει σε παγκόσμιο επίπεδο ηγετική θέση ανάμεσα στις εταιρείες που παράγουν τεχνολογία και έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις της gaming βιομηχανίας.
                                                                                           
Με την ένδειξη Battlebox χαρακτηρίζονται συστήματα gamingΤurbo-X που βασίζονται σε κορυφαίας απόδοσης κάρτες γραφικών της NVIDIA και ενσωματώνουν hardware τελευταίας γενιάς ιδιαίτερα υψηλής απόδοσης που κάνουν το extremegaming… παιχνιδάκι. Τα συστήματα desktopTurbo-X Battlebox βρίσκονται ήδη στα καταστήματα Πλαίσιο και στο www.plaisio.gr και περιμένουν τους fan του gaming για μία συναρπαστική εμπειρία.

Κλείσιμο



Λίγα λόγια για το Πλαίσιο: 

Από το 1969 και για 48 χρόνια, το όνομα «Πλαίσιο» έχει ταυτιστεί με την τεχνολογία, την πρωτοπορία και την εξέλιξη, συνεχίζοντας να βρίσκεται σε ηγετική θέση, ως η πιο υγιής επιχείρηση του κλάδου. Από τα 12τ.μ. της Στουρνάρη στα 22.500 τ.μ. του υπερσύγχρονου κέντρου logistics στη Μαγούλα, έχουμε διανύσει σχεδόν μισό αιώνα λειτουργίας, διαδραματίζοντας ρόλο leader στην ελληνική αγορά, με 23 καταστήματα και servicepoints σε όλη την Ελλάδα, πάνω από 180 εξειδικευμένους τεχνικούς & 1220 υπαλλήλους και τζίρο που ξεπερνά τα 288.000.000€.

Το πάθος μας για την γνώση & την τεχνολογία και το ενδιαφέρον μας για τον άνθρωπο & τις πραγματικές του ανάγκες, καθόρισε και καθορίζει ακόμα και σήμερα την εξέλιξη και την πορεία μας, αναδεικνύοντάς μας σε πηγή έμπνευσης, πρότυπο και σημείο αναφοράς στο χώρο των ελληνικών επιχειρήσεων. Βασική μας προτεραιότητα είναι να δημιουργούμε αξία, να προσφέρουμε γνώση και να υποστηρίζουμε την εξέλιξη στον κλάδο της τεχνολογίας, πάντα με επίκεντρο της δραστηριότητάς μας τον άνθρωπο.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης