Με έμφαση στη φωτογραφία η Sony «χτυπά» τη μεσαία κατηγορία smartphones

Με έμφαση στη φωτογραφία η Sony «χτυπά» τη μεσαία κατηγορία smartphones

Η βασική κάμερα του διαθέτει αισθητήρα 21.5 MPixels, ενώ δεν θα αφήσει παραπονεμένους και όσους αρέσκονται στις selfies, παίζοντας με αισθητήρα εικόνας στα 13 MPixels

Με έμφαση στη φωτογραφία η Sony «χτυπά» τη μεσαία κατηγορία smartphones
Η Sony Mobile λανσάρει στην ελληνική αγορά το νέο Xperia M5. Με εξελιγμένη κάμερα, σχεδιασμό, μπαταρία και απόδοση, εισέρχεται με αξιώσεις στην αγορά των mid-range smartphones.

Η βασική κάμερα του Xperia M5 διαθέτει αισθητήρα 21.5 MPixels και 5x Clear Image Zoom, το οποίο σύμφωνα με τη Sony μας επιτρέπει να πλησιάσουμε ζουμάροντας το θέμα μας «χωρίς να χάσουμε τίποτα από την ποιότητα της φωτογραφίας».

Κλείσιμο
Και επειδή πράγματι, κάποιες φορές έχουμε μόνο μία ευκαιρία για να τραβήξουμε τη σωστή φωτογραφία, το Hybrid Autofocus υπόσχεται ταχύτατη και ακριβή εστίαση. Η νέα τεχνολογία του Hybrid AF συνδυάζει την Phase Detection AF και την Contrast Detection AF, σε κορυφαία ταχύτητα. Επιπλέον, με τη δυνατότητα να τραβάει 4K βίντεο, το Xperia M5 διαθέτει την ποιότητα και την απόδοση μιας compact ψηφιακής κάμερας. 

Το νέο mid-range smartphone δεν θα αφήσει παραπονεμένους και όσους χρησιμοποιούν ίσως περισσότερο την εμπρός κάμερα και αρέσκονται στις selfies. Με αισθητήρα εικόνας στα 13 MPixels, λειτουργία autofocus και Full HD εγγραφή βίντεο ανεβάζει πράγματι τον πήχη -και όχι μόνο στη μεσαία κατηγορία.

Το Xperia M5 είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη, με τη θύρα USB χωρίς καπάκι για πρόσθετη άνεση και ευκολία κατά τη φόρτιση. Η οθόνη του είναι IPS 5 ιντσών Full HD, με τη Sony να χρησιμοποιεί την τεχνολογία Mobile Bravia Engine 2 για βελτιωμένη ευκρίνεια και κοντράστ. Αν και διακρίνεται από το κρυστάλλινο φινίρισμα και στις δύο του πλευρές, σύμφωνα με τη Sony, είναι σχεδιασμένο για να είναι ανθεκτικό στα χτυπήματα, με γωνίες από ανοξείδωτο ατσάλι. 

Ενσωματώσει μπαταρία 2.600 mAh, οκταπύρηνο 64-bit επεξεργαστή στα 2 Ghz της MediaTek (Helio X10), με 3 Gb RAM και 4G συνδεσιμότητα. Ακόμα διαθέτει επεκτάσιμη μνήμη με κάρτα microSD μέχρι 200 Gb. Διατίθεται σε λευκό, μαύρο και χρυσό χρώμα με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα 399 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης