Εύκολα και οικονομικά οι τηλεδιασκέψεις με το EVC 950

Εύκολα και οικονομικά οι τηλεδιασκέψεις με το EVC 950

Δείτε τις καινοτομίες του νέου συστήματος της AVER, με το οποίο μπορείτε να συνδέσετε ακόμη και δέκα διαφορετικά σημεία, οπουδήποτε και αν βρίσκονται και οποιοδήποτε μέγεθος και αν έχουν, από γραφεία μέχρι αμφιθέατρα.

Εύκολα και οικονομικά οι τηλεδιασκέψεις με το EVC 950
Διδάσκετε στο πανεπιστήμιο;  Οργανώνετε εταιρικές παρουσιάσεις, σεμινάρια, συνέδρια ή διασκέψεις;

- Θα θέλατε να αυξήσετε τη συμμετοχή του κοινού σας;
- Θα θέλατε να έχετε άμεσα εικόνα για τον αν σας «κατανοούν»;
Κλείσιμο
- Θα θέλατε να μπορείτε – εύκολα και σε πραγματικό χρόνο - να ελέγχετε τις γνώσεις τους;

Την απάντηση στα παραπάνω την έδωσε η τεχνολογία, με τη δημιουργία των συστημάτων τηλε-διάσκεψης, αφού μέχρι σήμερα, η επικοινωνία  ήταν…μονοδιάστατη, τηλεφωνική. Και όταν οι συνθήκες απαιτούσαν “ζωντανή”, αλλά και πολυδιάστατη επικοινωνία, δηλαδή προσωπική επαφή, διάλογο, χρήση εγγράφων, πινάκων η άλλων παραστατικών η ακόμη και την συμμετοχή περισσότερων ατόμων στη συζήτηση…τότε άρχιζε να “γράφει” το κοντέρ των εξόδων.

Έξοδα μετάβασης, παραμονής, φιλοξενείας και κυρίως σπατάλη χρόνου, που πολλές φορές “μετρούσε” σε μέρες εργασίας πολλών στελεχών, για συναντήσεις μίας η δύο ωρών…Στις περιπτώσεις που η επικοινωνία κάλυπτε “εσωτερικές” ανάγκες, δηλαδή την επιμόρφωση η ενημέρωση των συνεργατών και των υπαλλήλων σε νέα προιόντα η διαδικασίες, αντιμετωπίζαμε το γνωστό δίλημμα: έξοδα η πλημμελής ενημέρωση, απόφαση που, πολλές φορές, είχε δυσάρεστες επιπτώσεις στην ποιότητα παροχής υπηρεσιών της εταιρίας μας.

Την απάντηση στα παραπάνω έδωσε η τεχνολογία, με τη δημιουργία συστημάτων τηλε-διάσκεψης, τα οποία φέρνουν στο meeting room άτομα από πολλά διαφορετικά σημεία της χώρας ή ακόμη και από μία άλλη ήπειρο, συστήματα τα οποία επιτρέπουν σε κάποιον που βρίσκεται στο περιφερειακό του γραφείο, να παρακολουθήσει και να συμμετάσχει σε ένα σεμινάριο που διεξάγεται στην άλλη άκρη του κόσμου.

Ένα από τα κορυφαία συστήματα τηλεδιάσκεψης είναι το καινοτόμο EVC 950 της AVER, με το οποίο μπορείτε:

- Να συνδέσετε ακόμη και δέκα διαφορετικά σημεία, οπουδήποτε και αν βρίσκονται και οποιοδήποτε μέγεθος και αν έχουν, από γραφεία μέχρι αμφιθέατρα.

- Να συνδέσετε επάνω στο EVC 950 συστήματα άλλων κατασκευαστών, αλλά και διαφορετικές συσκευές, όπως PCs, laptops, tablets ή ακόμη και κινητά τηλέφωνα.

- Να στείλετε στους συνομιλητές σας η να λάβετε από αυτούς αρχεία όλων των τύπων, Powerpoint, Excel, Video κλπ.

- Να τηρείτε αρχεία των συνομιλιών, μέσω της καταγραφής των τηλεδιασκέψεων.

- Να έχετε στη διάθεσή σας ένα πλήθος έξυπνων και πρακτικών εργαλείων, όπως αυτόματη μεγέθυνση του ατόμου που έχει τον λόγο, ισχυρό zoom 18, τέσσερα μικρόφωνα για καθαρό ήχο και βέβαια, όλα αυτά με εικόνα υψηλής ευκρίνειας, full High Definition.

Εξάλλου με την εφαρμογή της AVer’s EZDraw collaborative annotation οι συμμετέχοντες αποκτούν μία εντυπωσιακή σειρά διαδραστικών εργαλείων.

Το EVC950 είναι εύκολο στο στήσιμο και στη χρήση του και μπορεί να συνδεθεί με τα άλλα συστήματα τηλεδιάσκεψης διαφόρων κατασκευαστών.

Το σύστημα EVC950 υποστηρίζει καταγραφή της τηλεδιάσκεψης,voice activated layout switch που σημαίνει αυτόματη μεγέθυνση του ατόμου που μιλάει, κάμερα PTZ με zoom 18X και μέχρι 4 μικρόφωνα για πεντακάθαρο ήχο.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.argyriou-videoconference.gr και στο email:tieargy@otenet.gr

Μειώνοντας τα έξοδα ταξιδιών και βοηθώντας στη γρήγορη λήψη αποφάσεων εξασφαλίζεται μία τάχιστη απόσβεση επένδυσης.







Τηλαδιάσκεψη και εκπαίδευση
Μία άλλη εφαρμογή της τηλεδιάσκεψης με το EVC 950 της AVER είναι η εκπαιδευτική. Το Interactive Videoconferencing είναι η πιο απλή (στη σύλληψη) μορφή τηλεκπαίδευσης.  Εδώ ο καθηγητής ή η καθηγήτρια συνδέεται στο δίκτυο την ίδια στιγμή με τους εκπαιδευόμενους και χρησιμοποιεί την αμφίδρομη απευθείας μετάδοση εικόνας και ήχου για να επικοινωνεί μαζί τους. Με τον τρόπο αυτό δημιουργείται στους συμμετέχοντες η ψευδαίσθηση μιας πραγματικής τάξης, καθώς ο καθηγητής μπορεί να βλέπει τους μαθητές και να συνομιλεί μαζί τους σε πραγματικό χρόνο.
Το κύριο πλεονέκτημα του Interactive Videoconferencing είναι η σχετική ομοιότητά του με την παραδοσιακή διδασκαλία. Ένα συμβατικό πρόγραμμα σπουδών μπορεί να προσαρμοστεί στη διδασκαλία αυτής της μορφής χωρίς σημαντικές αλλαγές, ενώ τόσο ο εκπαιδευτής όσο και οι εκπαιδευόμενοι συνηθίζουν σε σύντομο χρονικό διάστημα αυτόν τον τρόπο συνεργασίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης