Sony Xperia Z5 επί τρία στην IFA

Sony Xperia Z5 επί τρία στην IFA

Ενσωματώνουν φωτογραφικό αισθητήρα ανάλυσης 23 Mpixels, ενώ το Z5 Premium είναι το πρώτο smartphone με οθόνη 4K

Sony Xperia Z5 επί τρία στην IFA
Φέρνοντας τη μπάλα στο δικό της γήπεδο, αυτό της εξέλιξης των mobile φωτογραφικών αισθητήρων και των τεχνολογιών οθόνης για τη βελτιωμένη απόδοση των χρωμάτων, η Sony παρουσιάζει στη φετινή IFA τρία νέα Xperia smartphones της σειράς Z.

Διαθέτουν τον πιο εξελιγμένο αισθητήρα εικόνας της Sony (Exmor RS) για κινητά τηλέφωνα, με ανάλυση 23 MPixels και ανασχεδιασμένο φακό F2.0 G. Όπως ανακοίνωσε η ιαπωνική εταιρεία, η ταχύτητα εστίασης έχει κατέβει μόλις στα 0,03 εκατοστά του δευτερολέπτου, κάνοντας εφικτή την αποτύπωση και των πιο γρήγορων καθημερινών στιγμών.

Κλείσιμο
To Xperia Z5 Premium είναι το πρώτο smartphone με οθόνη ανάλυσης 4K. Επίσης είναι εφοδιασμένο με τεχνολογία βελτίωσης απόδοσης των χρωμάτων Triluminos, η οποία προέρχεται από τις τηλεοράσεις της Sony. Η διαγώνιος της οθόνης έχει μεγαλώσει στις 5,5 ίντσες και μπορεί να διαχειριστεί κάρτες microSD μέχρι 200 Gb, απαραίτητες όταν πρόκειται για υλικό σε αυτά τα επίπεδα ανάλυσης.



Διατηρώντας την κληρονομιά της σειράς Z και τα τρία νέα μοντέλα είναι αδιάβροχα και ακολουθούν τον γνωστό συμπαγή σχεδιασμό, με κέλυφος από μέταλλο και γυαλί. Φοράνε τον οκταπύρηνο Snapdragon 810 της Qualcomm και διαθέτουν τεχνολογία γρήγορης φόρτισης. Ακόμα υποστηρίζουν την αναπαραγωγή ήχου High-Res, ακολουθώντας την τάση για υψηλότερη ανάλυση και στον ήχο.

Το Ζ5 έχει οθόνη 5,2 ιντσών και το μικρότερο Z5 compact 4,6 ιντσών. Τα Xperia Z5 ενσωματώνουν αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων και είναι συμβατά το πρότυπο FIDO, για έλεγχο της ταυτότητας σε online υπηρεσίες πληρωμών. 

Το Xperia Z5 και το Ζ5 Compact θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο, ενώ έναν μήνα αργότερα θα κάνει την εμφάνισή του το Xperia Z5 Premium. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι τιμές τους για την ελληνική αγορά θα ξεκινούν λίγο πάνω από τα 600 ευρώ για το Z5 Compact, φθάνοντας περίπου έως τα επίπεδα των 850 ευρώ για το Ζ5 Premium. Ενδιάμεσα θα κινείται η τιμή του Xperia Z5.

Το Xperia Z5 και το Xperia Z5 Premium θα κυκλοφορήσουν και σε dual SIM έκδοση.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης