Τα 100 εκατομμύρια υπολογιστές έφτασαν οι πωλήσεις των ThinkPad

Τα 100 εκατομμύρια υπολογιστές έφτασαν οι πωλήσεις των ThinkPad

Η γνωστή οικογένεια φορητών PCs αποκτά νέα μέλη

Τα 100 εκατομμύρια υπολογιστές έφτασαν οι πωλήσεις των ThinkPad
Η Lenovo ανακοίνωσε στο Consumer Electronics Show το χαρτοφυλάκιο προϊόντων ThinkPad για το 2015. Διαθέτοντας μεταξύ άλλων το εντυπωσιακό ThinkPad X1 Carbon, το ελαφρύτερο ultrabook 14 ιντσών, η θρυλική σειρά έφτασε σε πωλήσεις τα 100 εκατομμύρια κομμάτια, μετά από 22 χρόνια.

«Από το αρχικό ThinkPad 700, οι μηχανικοί συνέχισαν να προάγουν την καινοτομία, καθιστώντας κάθε νέο ThinkPad καλύτερο από το προηγούμενο. Η επιτυχία της σειράς είναι πρόδηλη», δήλωσε ο Yang Yuanqing, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Lenovo. 

Κλείσιμο
«Όταν αποκτήσαμε τα επιχειρηματικά PC της IBM, δώσαμε μια υπόσχεση όχι μόνο να προστατεύσουμε το franchise των ThinkPad, αλλά να τα κάνουμε ακόμα καλύτερα, ακόμα πιο ισχυρά. Σήμερα, το ThinkPad εξακολουθεί να είναι μία από τις πιο σεβαστές μάρκες στον κλάδο, τροφοδοτώντας την άνοδο της Lenovo στη νούμερο 1 θέση στους προσωπικούς υπολογιστές παγκοσμίως.

Τώρα, ακόμη και με την επέκταση της Lenovo σε φορητές συσκευές, servers και το cloud computing, το ThinkPad θα παραμείνει στον πυρήνα της στρατηγικής μας και στην καρδιά της επιχειρηματικής μας δράσης. Είναι τιμή μας να συνεχίζουμε να φέρνουμε τα προϊόντα αυτής της θρυλικής μάρκας στους πελάτες μας, και προσβλέπω σε πολλά αντίστοιχα ορόσημα στο μέλλον», συμπλήρωσε.

Η Lenovo παρουσίασε επίσης το ThinkVision X24 φέρνοντας την τεχνολογία “ultra-thin IPS panel” στο χώρο εργασίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης