H ελληνική Globo εξαγοράζει εταιρεία της Silicon Valley

H ελληνική Globo εξαγοράζει εταιρεία της Silicon Valley

H εξαγορά της Notify αποτελεί ακόμα ένα σημαντικό βήμα προς το στρατηγικό στόχο της Globo να καταστεί παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα του Enterprise και Consumer mobility

 H ελληνική Globo εξαγοράζει εταιρεία της Silicon Valley
Η Globo, ελληνικών συμφερόντων εταιρεία εισηγμένη στο Λονδίνο, με πρωταγωνιστικό και πρωτοπόρο ρόλο στις αγορές  του Enterprise Mobility Management και των τηλεπικοινωνιακών λύσεων, ανακοίνωσε την εξαγορά της αμερικανικής Notify Technologies Inc, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των τεχνολογιών κινητής τηλεφωνίας και εξειδικεύεται στις ασύρματες λύσεις και υπηρεσίες Enterprise Mobility, έναντι τιμήματος 5 εκατ. δολαρίων, με καταβολή μετρητών. 

Με την εν λόγω συμφωνία, η Globo επεκτείνει την παρουσία στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενσωματώνοντας την επιχειρηματική δραστηριότητα, τα γραφεία στο San Jose (Silicon Valley) και Canfield (Ohio), το πελατολόγιο και τα προϊόντα της Notify, καθώς και τους 60 εργαζόμενούς της στην αμερικανική θυγατρική της, που εδρεύει στη Νέα Υόρκη.

Κλείσιμο
Ενδεικτικά, η Notify διαθέτει σήμερα περίπου 1.800 πελάτες στους τομείς των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, των κρατικών υπηρεσιών, της υγειονομικής περίθαλψης, της εκπαίδευσης και του βιομηχανικού τομέα. Μεταξύ των πελατών της, περιλαμβάνονται οι Oracle Corporation, Novell Inc, Securitas, True Value Company, Trinity Health κ.α. Επιπλέον, το παγκόσμιο δίκτυο των 26 συνεργατών της περιλαμβάνει μεταφορείς, διανομείς, μεταπωλητές, system integrators και εταιρείες τεχνολογίας, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται οι Synnex και Connec Tel.

Για το 2012, οι χρηματοοικονομικές καταστάσεις της Notify παρουσιάζουν έσοδα και κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) της τάξης των 6,1 εκατ. δολ και 1,6 εκατ. δολ. αντίστοιχα. Η απόκτηση της Notify από τη Globo θα επιφέρει αμέσως ενίσχυση των EBITDA, καθώς και ενίσχυση κερδών κατά το πρώτο πλήρες έτος.

H εξαγορά της Notify αποτελεί ακόμα ένα σημαντικό βήμα προς το στρατηγικό στόχο της Globo να καταστεί παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα του Enterprise και Consumer mobility.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης