«Χάνιμπαλ» της κατασπάραξε το πρόσωπο για να μην την ξανακοιτάξει άλλος άντρας!

«Χάνιμπαλ» της κατασπάραξε το πρόσωπο για να μην την ξανακοιτάξει άλλος άντρας!

Οι φωτογραφίες από την πρωτοφανή επίθεση σοκάρουν -25χρονη δέχτηκε 21 δαγκωνιές στο πρόσωπο, τα μάτια και τα αυτιά από τον αρρωστημένα ζηλιάρη σύντροφό της

«Χάνιμπαλ» της κατασπάραξε το πρόσωπο για να μην την ξανακοιτάξει άλλος άντρας!
Όταν μια νεαρή κοπέλα αποφάσισε να χωρίσει το σύντροφό της σίγουρα δεν περίμενε αυτό που της συνέβη. Εκείνος που δεν δεχόταν τον χωρισμό της επιτέθηκε, δαγκώνοντάς την 21 φορές στο πρόσωπο. Σκοπός του ήταν να της παραμορφώσει το πρόσωπο έτσι ώστε να μη γυρίσει να την κοιτάξει ποτέ κανένας άλλος άντρας.

H απίστευτη ιστορία ξεκίνησε όταν η 25χρονη Melody Moon από το Somerset της Νοτιοδυτικής Αγγλίας, αποφάσισε να χωρίσει τον 27χρονο σύντροφό της, Jamie Mitchell, επειδή εκείνος είχε αρχίσει να γίνεται βίαιος και καταπιεστικός.

Κλείσιμο
O 27χρονος άντρας, μη μπορώντας να το ξεπεράσει και κυριευμένος από τη ζήλια του κατάφερε να πείσει την πρώην σύντροφο του να την επισκεφτεί στο σπίτι της για να μιλήσουνε από κοντά σε μια προσπάθεια του να την πείσει να τα ξαναβρούν.

Ξαφνικά και σύμφωνα με τις μαρτυρίες της Melody, ο πρώην σύντροφός της, της επιτέθηκε και άρχισε να τη σφίγγει στο λαιμό. «Θα πεθάνεις της είπε» και άρχισε να την περιφέρει από τα μαλλιά σ’ όλο το σπίτι και να την απειλεί πως θα τη δαγκώσει σ’ όλο το πρόσωπο έτσι ώστε να μην είναι ποθητή ποτέ από κανένα άλλο άντρα. 

Η Melody πριν την επίθεση



Οι φωτογραφίες της πρωτοφανούς επίθεσης σοκάρουν



Η ίδια αρχικά δεν πίστευε ότι ο σύντροφός της θα έφτανε σε αυτό το σημείο, ξαφνικά και σύμφωνα με τα λεγόμενα της, άρχισε να νιώθει τα δόντια του μέσα στο δέρμα της, στα μάτια της, στα αυτιά της.

Όπως λέει χαρακτηριστικά: «Ο Jamie δάγκωσε το πρόσωπό μου 21 φορές. Ένιωθα ότι προσπαθούσε να με φάει ζωντανή» και συμπληρώνει: «Όταν είδα τον εαυτό μου δε με αναγνώριζα. Σκέφτηκα ότι ο Jamie είχε δίκιο, κανείς δε θα μπορούσε ποτέ να με ξανακοιτάξει. Έμοιαζα σαν τέρας».

Η Melody ύστερα από το συμβάν αυτό έχει τραύματα τόσο σωματικά όσο και ψυχικά και έχει διαγνωστεί πρόσφατα με διαταραχή μετα-τραυματικού στρες ενώ τώρα βρίσκεται σε θεραπεία για το άγχος.

Για την ιστορία η Melody και ο Jamie άρχισαν να βγαίνουν από πέρσι τον Αύγουστο και όπως η ίδια αναφέρει δεν υπήρχε τίποτα περίεργο και ασυνήθιστο στη συμπεριφορά του τονίζοντας ότι αρχικά «φαινόταν αξιαγάπητος».

O ίδιος δούλευε ως σεφ και η σχέση τους άρχισε όταν της πρότεινε να έρθει να δουλέψει στο μαγαζί που δούλευε και αυτός. 

Η 25χρονη παραδέχτηκε ότι ο σύντροφός της άρχισε να γίνεται καταπιεστικός και κτητικός όταν η ίδια αποφάσιζε να περάσει έστω και μία νύχτα μακριά του. Με τον καιρό γινόταν απαιτητικός και βίαιος κάτι που πίεζε πολύ την 25χρονη κοπέλα, η οποία πολύ σύντομα συνειδητοποίησε ότι αυτή η σχέση δε θα μπορούσε να έχει μέλλον.

Ο 27χρονος Jamie Mitchell συνελήφθη από την αστυνομία και καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση με αναστολή και απαγόρευση κάθε είδους επαφή με τη Melody.

πηγή: dailymail

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης