Τσάμπι Αλόνσο: Ο άσος της Μπάγερν ...σκόραρε στη Μύκονο

Τσάμπι Αλόνσο: Ο άσος της Μπάγερν ...σκόραρε στη Μύκονο

Ο σούπερ σταρ της Μπάγερν, Τσάμπι Αλόνσο, βρέθηκε πρόσφατα στη Μύκονο για ολιγοήμερες -αλλά ονειρικές- διακοπές. Φυσικά, μαζί με τη φλογερή Ναγκόρε Αρανμπούρου, την πανέμορφη σύζυγό του 

Τσάμπι  Αλόνσο: Ο άσος  της Μπάγερν  ...σκόραρε  στη Μύκονο
Εχοντας αποσυρθεί από την Eθνική Ισπανίας το 2014, ο Τσάμπι Αλόνσο έχει πλέον το δικαίωμα να κάνει διακοπές όταν οι υπόλοιποι διεθνείς ποδοσφαιριστές αγωνίζονται στο Euro 2016. Και παρόλο που κατά βάθος θα ήθελε να βρίσκεται κι αυτός στα γαλλικά γήπεδα, οι ονειρικές ημέρες που πέρασε πρόσφατα στη Μύκονο θα πρέπει να λειτούργησαν ως ισχυρό αντίδοτο στη νοσταλγία του για συμμετοχή στην εθνική ομάδα της χώρας του. Ο σταρ της Μπάγερν Μονάχου έφτασε με ιδιωτική πτήση την περασμένη εβδομάδα στην Ελλάδα υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας. Η είδηση της λαμπερής άφιξης είχε θέσει τους φωτογράφους σε επιφυλακή, επί ματαίω όμως όπως αποδείχθηκε, εφόσον οι κινήσεις του Τσάμπι παρέμειναν κρυφές. Τελικά ο ίδιος αποκάλυψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το θερινό του καταφύγιο, δηλαδή το ξενοδοχείο «Κιβωτός» της οικογένειας Μιχόπουλου.

«Ηταν σεμνός, ντροπαλός και έκανε προσπάθεια να περνά απαρατήρητος», λένε αυτόπτες μάρτυρες για τον Ισπανό σταρ. «Μιλούσε αγγλικά με τη χαρακτηριστική ισπανική προφορά και συνήθως ανέθετε στη σύζυγό του τη διευθέτηση των γευμάτων, των μετακινήσεων κ.λπ.».
Ο άσος της Μπάγερν βρήκε στη μαγευτική και ήσυχη γωνιά του Ορνού τη γαλήνη που αναζητούσε. Μάλιστα επέλεξε την ίδια σουίτα στην οποία είχε μείνει πριν από λίγα καλοκαίρια ένας άλλος Ισπανός αστέρας της μπάλας, ο Ζεράρ Πικέ με τη Σακίρα, αλλά και ο Ντέμης Ρούσσος, ο Κάλβιν Κλάιν και ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό. «Είναι μια ευρύχωρη σουίτα που προσομοιάζει σε σπίτι, με δυνατότητα αυτοτέλειας και πολλές ανέσεις. Είναι το πιο πολυτελές οίκημα του ξενοδοχείου, γι’ αυτό και στοιχίζει μια περιουσία. Και φυσικά, είναι μονίμως κλεισμένη από διασημότητες, αθλητές και επιχειρηματίες», λένε στο «thema people» άνθρωποι που γνωρίζουν λεπτομέρειες.
Κλείσιμο



Ο Τσάμπι Αλόνσο και η καλλονή σύζυγός του Ναγκόρε Αρανμπούρου, η οποία ασχολείται με επιχειρήσεις, απόλαυσαν τις διακοπές τους στην «Κιβωτό» και περιηγήθηκαν στο Αιγαίο με το ξύλινο ιστιοφόρο «Prince de Neufchatel». Από το κατάστρωμα αυτού του υπέροχου κλασικού σκάφους ο Τσάμπι και η Ναγκόρε μοιράστηκαν φωτογραφικά ενσταντανέ με τους εκατομμύρια οπαδούς τους σε όλο τον κόσμο μέσω Instagram. Τα σχόλια του ζεύγους ήταν του τύπου «μια βόλτα στα ελληνικά νησιά είναι ό,τι πιο αναζωογονητικό μπορεί να σου συμβεί μέσα στο καλοκαίρι».



Στη Μύκονο ο Τσάμπι Αλόνσο βρήκε την ευκαιρία να αναζωπυρώσει τον έρωτά του για την αισθησιακή σύζυγό του, στην οποία προσέφερε ρομαντικό δείπνο με πριβέ ραντεβού που δόθηκε κυριολεκτικά πάνω στο κύματα. Το ξενοδοχείο «Κιβωτός» επιμελήθηκε ειδικό μενού για το ζεύγος Αλόνσο, με πρώτο πιάτο σαλάτα αστακού και για κυρίως πάπια με γέμιση και σος πορτοκαλιού, ενώ οι συλλεκτικές σαμπάνιες και τα γλυκά που ετοιμάστηκαν από τον σεφ εκείνη την ώρα ξετρέλαναν τον διάσημο ποδοσφαιριστή και τη σύντροφο της ζωής του. Τέλος, μια σπέσιαλ τούρτα μπαβαρουάζ κατέστησε εμφανές ότι ο Τσάμπι και η αγαπημένη του γιόρταζαν με φόντο το απέραντο γαλάζιο της Μυκόνου μια ακόμη ευτυχισμένη επέτειο γάμου.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης