Η Λίβερπουλ φιλοδώρησε την Γουότφορντ με 5 γκολ, όμως ο Περέιρα έκανε ντρίπλα για Όσκαρ

Η Λίβερπουλ φιλοδώρησε την Γουότφορντ με 5 γκολ, όμως ο Περέιρα έκανε ντρίπλα για Όσκαρ

Ο Σαλάχ έκλεψε τις εντυπώσεις στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Γουότφορντ, αλλά στιγμή μαγείας προσέφερε και ο Περέιρα

Η Λίβερπουλ φιλοδώρησε την Γουότφορντ με 5 γκολ, όμως ο Περέιρα έκανε ντρίπλα για Όσκαρ
Το χιόνι έπεφτε, όμως ο Σαλάχ γινόταν όλο και πιο καυτός. Ο μεσοεπιθετικός της Λίβερπουλ έκανε μαγικά πράγματα, έβαλε την Αίγυπτο στη λίστα με τα χατ-τρικ στην PL και με τα τέσσερα γκολ που σημείωσε έφτασε τα 28 στο πρωτάθλημα και πάει για το Χρυσό Παπούτσι. Ο Σαλάχ έφτασε επίσης τα 36 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και έγινε ο κορυφαίος πρωτοεμφανιζόμενος σκόρερ των Reds. Με αγώνα περισσότερο η ομάδα του Γίργκεν Κλοπ πήγε στο -2 από την Γιουνάιτεντ και το +7 από την 5η θέση και την Τσέλσι. Αποχώρησε τραυματίας στο πρώτο μέρος ο Τσαν, δοκάρι είχε η Γουότφορντ.
.
Σε ματς σαν και αυτό, τα πολλά λόγια είναι μάλλον περιττά. Ο Σαλάχ φρόντισε από πολύ νωρίς να ζεσταθούν όλοι όσοι πήγαν στο Anfield για να δουν την ομάδα του Γίργκεν Κλοπ. Μόλις στο 4' ο 25χρονος έκανε ντρίμπλα α λα Μέσι στον Μπόατενγκ και αφού άφησε στο έδαφος τον Μπρίτος νίκησε με το δεξί τον Καρνέζη (1-0). Το ματς ήταν πολύ χαλαρό και ήσυχο στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους, με τη φάση του 39' να ξεχωρίζει όταν ο Φιρμίνο έκανε ντρίμπλα-τακουνάκι και αριστερό σουτ το οποίο έβγαλε ο Καρνέζης, όμως στο 43' ο Σαλάχ σκόραρε ξανά όταν έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα από κοντά μετά τη σέντρα του Ρόμπερτσον (2-0).

Κλείσιμο
Ούτε στο δεύτερο μέρος ο Σαλάχ άφησε πολλά πράγματα σε άλλον. Στο 49' έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Φιρμίνο με τρομερό τακουνάκι το 3-0 και στο 52' η Γουότφορντ είχε την καλύτερη φάση της με τον Ρομπέρτο Περέιρα να στέλνει την μπάλα στο οριζόνιο με απευθείας φάουλ. Στο 77' έκανε το 4-0 ο Σαλάχ, ο οποίος με φανταστική προσποίηση απέφυγε τρεις και εν στάσει βρήκε τη γωνία. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 85' με βολέ μέσα από την περιοχή ύστερα από επέμβαση του Καρνέζη σε σουτ Ινγκς σε μια φάση που είχε ξεκινήσει ο ίδιος.

Ο Σαλάχ δεν ήταν ο μοναδικός που προσέφερε θέαμα στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Γουότφορντ, όπως φαίνεται και από την ντρίμπλα που έσκασε ο Περέιρα στον Μανέ.






Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης