Μπράουν στο Eurohoops: “Να πάμε στο Βελιγράδι για το τρόπαιο, αληθινός ηγέτης ο Σπανούλης”!

Μπράουν στο Eurohoops: “Να πάμε στο Βελιγράδι για το τρόπαιο, αληθινός ηγέτης ο Σπανούλης”!

Ο Μπόμπι Μπράουν λίγο μετά την νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπάμπεργκ, μίλησε στο Eurohoops για τους στόχους του με την “ερυθρόλευκη” φανέλα, αλλά και για τον αρχηγό της ομάδας Βασίλη Σπανούλη.

Μπράουν στο Eurohoops: “Να πάμε στο Βελιγράδι για το τρόπαιο, αληθινός ηγέτης ο Σπανούλης”!
Ο Αμερικάνος γκαρντ αναφέρθηκε επίσης στους τρεις ψηλούς των Πειραιωτών,  που “καθάρισαν” το παιχνίδι με την γερμανική ομάδα, για το ντεμπούτο του στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, αλλά και για το νέο σύστημα διεξαγωγής της Ευρωλίγκας, στο οποίο συμμετέχει για πρώτη φορά.

Ο Μπράουν στην αναμέτρηση με την Μπάμπεργκ αγωνίστηκε μόλις 4 λεπτά, δίχως να σημειώσει πόντο (0/2 δίποντα, 0/1 τρίποντα), όμως μοίρασε 2 ασίστ, δείχνοντας πως μπορεί εκτός από το σκοράρισμα, να προσφέρει και στην δημιουργία.

Κλείσιμο
-Καταρχάς πες μας πως είδες την αποψινή (σ.σ 9/3) αναμέτρηση;

“Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ξέραμε πως θα βγουν στο παρκέ και θα παίξουν σκληρά και είχαμε διαβάσει τα στοιχεία του παιχνιδιού τους. Εμείς εφαρμόσαμε το πλάνο μας και πήραμε ακόμα μία σημαντική νίκη για την συνέχεια”.

– Η νίκη κόντρα στην Μπάμπεργκ ήταν υπόθεση των ψηλών της ομάδας, όπως οι Πρίντεζης, ΜακΛιν και Μιλουτίνοφ, ενώ και ο Σπανούλης βρέθηκε σε σπουδαία βραδιά συμφωνείς;

“Σίγουρα, είναι και οι τέσσερις πολύ σπουδαίοι παίκτες και κάνουν εξαιρετική δουλειά στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα μας. Ο Σπανούλης είναι ο αρχηγός μας πάντα θέλει να νικάμε, κάτι που μας λέει και στα αποδυτήρια και στο παρκέ. Είναι ένας πραγματικός ηγέτης”.

-Έκανες το ντεμπούτο σου στο ΟΑΚΑ, απέναντι στον Παναθηναϊκό πόσο δύσκολο ήταν για σένα να αγωνίζεται για πρώτη φορά σε ένα τόσο μεγάλο ντέρμπι;

“Ο προπονητής φώναξε το όνομα μου, για να μπω στο παρκέ σε μία δύσκολη ατμόσφαιρα και σε ένα τόσο σπουδαίο παιχνίδι. Είμαι rookie σε αυτά τα παιχνίδια, αλλά βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει το οποίο έχει την μεγαλύτερη σημασία και θέλω να εμφανιστώ καλύτερος στο μέλλον”.

-Επιθετικά ήσασταν καλοί απέναντι στην Μπάμπεργκ, όμως αμυντικά είχατε προβλήματα. Τι σας δυσκόλεψε στο επιθετικό πλάνο των αντιπάλων σας;

“Είχαμε σίγουρα κάποια προβλήματα στην άμυνα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όμως καταφέραμε να πάρουμε την νίκη. Ίσως έφταιξε η έλλειψη συγκέντρωσης σε κάποια σημεία. Εγώ προσωπικά προσπαθώ για το καλύτερο και στην άμυνα και στην επίθεση, παρότι βρίσκομαι λίγο καιρό στην ομάδα”.

Διαβάστε περισσότερα στο www.eurohoops.net/el
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης