Κύπελλο Ελλάδας: Με το βάρος του φαβορί ο ΠΑΟΚ - Για το όνειρο ο Πανιώνιος

Κύπελλο Ελλάδας: Με το βάρος του φαβορί ο ΠΑΟΚ - Για το όνειρο ο Πανιώνιος

Σέντρα στις 19:30 (Cosmotesports1) - Ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει να αφήσει πίσω το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό - Αποφασισμένος να φτιάξει καλή «προίκα», που θα του δώσει καλές πιθανότητες για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ο γηπεδούχοσς Πανιώνιος

Κύπελλο Ελλάδας: Με το βάρος του φαβορί ο ΠΑΟΚ - Για το όνειρο ο Πανιώνιος
Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να αφήσει στην άκρη τα δικαστικά που τον ταλαιπωρούν, λόγω της μη διεξαγωγής του Κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και να κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση επί του Πανιωνίου. 

Ο «δικέφαλος του Βορρά» αντιμετωπίζει (19:30, Cosmotesports1, ΣΠΟΡ FM 94.6, www.sport-fm.gr) τους «κυανέρυρθους» εκτός έδρας με στόχο να φτιάξει καλή «προίκα» εν όψει της ρεβάνς στην Τούμπα και να πλησιάσει στον τελικό του Κυπέλλου. 

Λίγα φαίνεται ότι είναι τα ερωτηματικά για την ενδεκάδα και το σίγουρο είναι πως δεν θα αγωνιστεί ο Λέο Μάτος, ώστε να πάρει ανάσες και να μην κλατάρει, διότι έχει… τραβήξει κουπί από την αρχή της σεζόν. «Παίζεται» το αν θα αγωνιστεί κάτω από τα δοκάρια ο Πασχαλάκης, διότι έχει στομαχικές διαταραχές. Αν δεν τα καταφέρει, τη θέση του θα πάρει ο Ρέι. Ο Βαρέλα θα είναι ένας εκ των δύο στο κέντρο της άμυνας και ένας εκ των Μαλεζά και Κρέσπο θα τον πλαισιώσει, με τον Έλληνα στόπερ να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. 

Αριστερά θα αγωνιστεί ο Αζεβέδο, αφού ο Βιεϊρίνια θα μετακινηθεί δεξιά ώστε να καλύψει το κενό του Μάτος. Ο Μαουρίσιο θα είναι το ένα από τα δύο αμυντικά χαφ και οι Κάνιας-Σάκχοφ διεκδικούν μια θέση στο αρχικό σχήμα. Ο Πέλκας θα έχει ελεύθερο ρόλο, ο Μακ θα βρεθεί στο αριστερό «φτερό» και ο Κάμπος στο δεξί, ενώ ο Πρίγιοβιτς θα είναι στην κορυφή.

Κλείσιμο
Με το όνειρο η... πλατεία
Ονειρεύεται τελικό (που αν τα καταφέρει θα είναι ο πρώτος 20 χρόνια μετά) ο Πανιώνιος. 

Οι «κυανέρυθροι» υποδέχονται τον ΠΑΟΚ με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα που θα τους επιτρέπει να πιστεύουν στην πρόκριση. 

Εν όψει της ρεβάνς που θα διεξαχθεί (λογικά σε δύο εβδομάδες) στην Τούμπα. Υπενθυμίζεται ότι η αναμέτρηση των δύο ομάδων στη Νέα Σμύρνη για το πρωτάθλημα, έληξε 2-2. 

Με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 41’ με πέναλτι του Κουλούρη, τους γηπεδούχους να κάνουν την ανατροπή με τέρματα των Σπιριντόβιτς (48’) και Γεσίλ (86’), ενώ ο Μάτος έσωσε τον βαθμό για τους φιλοξενούμενους στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. 

Σε ό,τι αφορά την αποψινή αναμέτρηση Σιώπης, Ντουρμισάι και Τασουλής είναι εκτός λόγω τραυματισμού. Μια πιθανή ενδεκάδα… Ο Κότνικ θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Σαραμαντάς θα είναι στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά. Κόρμπος, Ουάσινγκτον, Μπραχίμι ή Σαββίδης, Μασούρας, Σπιριντόνοβιτς θα είναι οι παίκτες μεσοεπιθετικά και ο Γεσίλ ή ο Νίλσεν που αποκτήθηκε πρόσφατα το «βέλος» στην επίθεση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης