Άμεση η εκδίκαση του ντέρμπι της Τούμπας!

Άμεση η εκδίκαση του ντέρμπι της Τούμπας!

Μέχρι αύριο αναμένεται να έχει γίνει κλήση των εμπλεκόμενων πλευρών του ντέρμπι της Τούμπας, με σκοπό να δρομολογηθεί η άμεση εκδίκαση της υπόθεσης

Άμεση η εκδίκαση του ντέρμπι της Τούμπας!
ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, καθώς και φυσικά πρόσωπα, αναμένεται να κληθούν το πολύ μέχρι αύριο (28/2) για την εκδίκαση της υπόθεσης, που αναμένεται να διεξαχθεί άμεσα, ακόμα και εντός της εβδομάδας!

Όλα ξεκίνησαν, όταν ένα ρολό ταμειακής μηχανής έπεσε στο πρόσωπο του Όσκαρ Γκαρθία. Ο Ισπανός τεχνικός διακομίστηκε στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα το ντέρμπι να μην γίνει ποτέ.

Κλείσιμο
Τι αναφέρει ο ΚΑΠ σε ανάλογα περιστατικά:

ΙΙ. Η υπαίτια ομάδα τιμωρείται ως εξής:

α) με απώλεια του αγώνα με τέρματα 0-3, εκτός αν το αποτέλεσμα ευνοεί την ανυπαίτια ομάδα, στην περίπτωση της διακοπής αγώνα ή  αποχώρησης ομάδος , οπότε υπολογίζεται το αποτέλεσμα που πραγματικά σημειώθηκε.

β) Με χρηματική ποινή από οκτώ χιλιάδες (8.000) ευρώ έως σαράντα χιλιάδες (40.000) ευρώ για τις ομάδες των επαγγελματικών κατηγοριών και με χρηματική ποινή έως 2.000,00 Ευρώ για τα ερασιτεχνικά σωματεία αν ο αγώνας δεν αρχίσει.

γ) Με αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον πίνακα της βαθμολογίας του τρέχοντος πρωταθλήματος καθώς επίσης και την αφαίρεση δύο (2) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα από την υπαίτια ομάδα, αν ο αγώνας διακοπεί πριν από την κανονική λήξη του.


Διαβάστε περισσότερα στο: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης