Η βαθμολογία και τα δεδομένα μετά την τιμωρία του Ολυμπιακού

Η βαθμολογία και τα δεδομένα μετά την τιμωρία του Ολυμπιακού

Δείτε πώς διαμορφώνεται η κατάσταση στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας έπειτα από την ποινή που επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό και τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΛ

Η βαθμολογία και τα δεδομένα μετά την τιμωρία του Ολυμπιακού
Ξεκαθαρίζει πλέον το τοπίο στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Οι νίκες του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ (επί ΑΕΛ και Αστέρα αντίστοιχα) σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Ολυμπιακού στην έδρα του Ατρόμητου και την τιμωρία που του επιβλήθηκε σήμερα μοιάζουν να βγάζουν τους Πειραιώτες εκτός της διεκδίκησης του τίτλου. 

Οι τρεις βαθμοί που αφαιρέθηκαν από τους «ερυθρόλευκους» τους αφήνουν πλέον στο -9 από την κορυφή (ενώ έχουν να παίξουν και στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ) και στο -7 από την «Ένωση» (η οποία υπερτερεί και στην ισοβαθμία με νίκες εντός κι εκτός έδρας). 

Κλείσιμο
Εξάλλου, μετά τη σημερινή απόφαση της Σούπερ Λίγκας (στην οποία βεβαίως θα καταθέσει έφεση ο Ολυμπιακός) αποκτά μεγαλύτερη σημασία το γκολ που πέτυχε στο 90’ του αγώνα με τον Ατρόμητο ο Χατζισαφί. 

Κι αυτό διότι σε περίπτωση που δεν είχε επιτευχθεί, οι Πειραιώτες θα βρίσκονταν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας (η οποία στο τέλος του πρωταθλήματος θα δώσει πιο… άβολο εισιτήριο για το Europa League). 


Όσο για την κούρσα για τον τίτλο του πρωταθλητή, δεν άλλαξε κάτι αυτή την αγωνιστική, με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί το προβάδισμα των δυο πόντων από την ΑΕΚ, έχοντας δυσκολότερο πρόγραμμα από ‘κείνη, αλλά και τον «τελικό» μαζί της στην Τούμπα σε τρεις αγωνιστικές. 

Η βαθμολογία της πρώτης τετράδας 

ΠΑΟΚ 49 
ΑΕΚ 47 
Ολυμπιακός 40 
Ατρόμητος 39 

*Εκκρεμεί το αποτέλεσμα της έφεσης που θα καταθέσει ο Ολυμπιακός

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης