Παναθηναϊκός: Πλησιάζει στην Αλάνιασπορ ο Βιγιαφάνιες

Παναθηναϊκός: Πλησιάζει στην Αλάνιασπορ ο Βιγιαφάνιες

Η τουρκική ομάδα ανέβασε την προσφορά της από τις 750.000 ευρώ  στο 1 εκατομμύριο και η μεταγραφή του Αργεντινού στην Τουρκία βρίσκεται σε καλό δρόμο!

Παναθηναϊκός: Πλησιάζει στην Αλάνιασπορ ο Βιγιαφάνιες
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την Αλάνιασπορ για την παραχώρηση του Λούκας Βιγιαφάνιες, η οποία μπήκε την Τρίτη σε πολύ καλό δρόμο για να υλοποιηθεί.

Η αρχική πρόταση των Τούρκων άγγιζε τις 750.000 ευρώ ενώ ξεκάθαρη είναι και η πρόθεση του ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει άμεσα από το «τριφύλλι», καθώς του προσφέρεται ηγεμονικό συμβόλαιο (800.000 ευρώ ετησίως) με τον ίδιο να θεωρεί πως έχει αδικηθεί οικονομικά από τον σύλλογο.

Κλείσιμο
Κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων της Τρίτης, η Αλάνιασπορ ανέβασε την προσφορά της στα επίπεδα που θέλει ο Παναθηναϊκός, πλησιάζοντας τις απαιτήσεις του «τριφυλλιού».

Η πρόταση, λοιπόν, έφτασε στο 1 εκατομμύριο ευρώ και οι δύο πλευρές έχουν μια βάση για την οριστική συμφωνία που έχει ακόμη έχει δρόμο.

Το δεδομένο είναι πως έχει βρεθεί σημείο επαφής, ο «Βίγια» θέλει να αποχωρήσει και μόνο αν ο Γιάννης Αλαφούζος απαιτήσει μεγαλύτερο τίμημα που βάσει των συνθηκών που επικρατούν στην ΠΑΕ φαντάζει ουτοπία, θα χαλάσει στο τέλος το deal.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης