Δείτε όλα τα ντέρμπι και τα προγνωστικά του Kυπέλλου σε Ελλάδα, Αγγλία και Ισπανία!

Δείτε όλα τα ντέρμπι και τα προγνωστικά του Kυπέλλου σε Ελλάδα, Αγγλία και Ισπανία!

Οι πρώτοι αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας στη φάση των «8» με το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακού – ΑΕΚ να ξεχωρίζει, οι επαναληπτικοί ημιτελικοί στο αγγλικό Λιγκ Καπ με το λονδρέζικο ντέρμπι Άρσεναλ – Τσέλσι να δεσπόζει, οι επαναληπτικοί προημιτελικοί στο ισπανικό κύπελλο με την Μπαρτσελόνα να κινδυνεύει ν’ αποκλειστεί, καθώς και δυο εξ αναβολής παιχνίδια στο καμπιονάτο, με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, συνθέτουν ένα σούπερ ελκυστικό κουπόνι.

Δείτε όλα τα ντέρμπι και τα προγνωστικά του Kυπέλλου σε Ελλάδα, Αγγλία και Ισπανία!
Κύπελλο Ελλάδας
Πανιώνιος - Λαμία 1964: Πρώτο παιχνίδι στη φάση των «8» του κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα σε δυο ομάδες του under. Ο Πανιώνιος μπορεί να μην συναρπάζει εφέτος, αλλά δεν χάνει κιόλας. Παίζει στην έδρα του απέναντι σε μια ομάδα που είχε τρεις αγώνες να σκοράρει και υπέστη ισάριθμες ήττες, αλλά την περασμένη αγωνιστική νίκησε 1-0 τον Αστέρα στη Λαμία. Η λογική λέει να ποντάρουμε στον 1 & under 3.5 της betshop.gr
στο 1.84.

Ολυμπιακός Πειραιώς - AEK Αθηνών: Είναι το μεγάλο ντέρμπι, που άρχισε από την… κλήρωση ακόμα με εκατέρωθεν ανακοινώσεις και οι αντιδράσεις κορυφώθηκαν με τον ορισμό του διαιτητή Σιδηρόπουλου. Ο Ολυμπιακός θα παίξει για σκορ ασφαλείας εν όψει της ρεβάνς και η ΑΕΚ το… ίδιο. Είναι σε καλή κατάσταση και οι δυο, ο Ολυμπιακός έχει μόνο νίκες τον τελευταίο καιρό, όπου μάλιστα, δεν δέχεται γκολ. Η ΑΕΚ σκόνταψε την περασμένη αγωνιστική στη Λάρισα, 0-0. Η λογική λέει να παίξουμε το 12 & no goal της
betshop.gr στο 2.00.

Κλείσιμο
ΠΑΟΚ - Ατρόμητος: Ο ΠΑΟΚ πάει «σφαίρα» στην έδρα του, έχει μόνο νίκες και παίζει τα παιχνίδια του στο over. Ο Ατρόμητος έχει άμυνα από γρανίτη, πολύ δύσκολα δέχεται το γκολ, αλλά στα δυο τελευταία παιχνίδια έδειξε σημάδια χαλάρωσης και ηττήθηκε 0-1 από τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι και μετά έφερε 2-2 με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Στο πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ νίκησε δύσκολα 2-1 τον Ατρόμητο στην Τούμπα με ανατροπή. Είναι άγνωστο αν θα παίξουν οι Ουάρντα, Γιανννούλης στον Ατρόμητο. Η λογική λέει να παίξουμε τα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 1.84.

ΠΑΣ Γιάννενα - Λάρισα: Ένα στοιχείο που πρέπει να λάβουμε υπ όψιν στο ματ αυτό είναι ότι ο ΠΑΣ σκοράρει στα τρία τελευταία παιχνίδια. Έριξε τέσσερα στο Λεβαδειακό, έβαλε ένα στην ΑΕΚ και την περασμένη αγωνιστική έφερε 2-2 με τον Ατρόμητο στα Γιάννενα. Η ΑΕΛ μπορεί να μην έχασε στην έδρα της από την ΑΕΚ την περασμένη αγωνιστική, 0-0, αλλά έχει σκοράρει μόλις ένα γκολ στις τελευταίες  τέσσερις αγωνιστικές, στο 3-1 από τον Αστέρα την Τρίπολη. Η λογική λέει να παίξουμε τον 1 & under 3.5 της betshop.gr στο 2.22.

Αγγλία, Λιγκ Καπ
Μπρίστολ Σίτι - Μάντσεστερ Σίτι: Στο πρώτο παιχνίδι, η Μάντσεστερ Σίτι έφτυσε… αίμα για να πάρει τη νίκη 2-1 με γκολ στις τελευταίες ανάσες του αγώνα. Στο ίδιο γήπεδο που θα γίνει αυτό το ματς, η Μπρίστολ είχε αποκλείσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον περασμένο γύρο, νικώντας την 2-1. Ήταν και το μοναδικό γκολ που έβαλε στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Παραμένει, ωστόσο, στη ζώνη ανόδου στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Σίτι τα θέλει όλα κι εφέτος και παίζει τα παιχνίδια της στο over. Κι επειδή θαύματα δεν γίνονται κάθε μέρα στο ποδόσφαιρο, η λογική λέει να παίξουμε το 2 & over 2.5 της betshop.gr στο 1.62.

Άρσεναλ - Τσέλσι: Στο πρώτο ματς οι δυο τους αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0. Η Άρσεναλ που έδωσε τον Σάντσεζ στη Γιουνάιτεντ και πήρε αντάλλαγμα τον Μιχιταριάν, δεν είναι στα καλά της τελευταία. Μπορεί να βάζει γκολ, αλλά και το δέχεται πανεύκολα. Μέχρι κι από τη Νότιγχαμ έχασε 4-2 στο κύπελλο, ενώ έχασε 2-1 κι από την Μπόρνμουθ. Η Τσέλσι αφού έκανε τρία σερί 0-0, μετά απέκλεισε στα πέναλτι (1-1) τη Νόριτς στο κύπελλο και μόλις την τελευταία αγωνιστική συνέτριψε 4-0 την Μπράιτον εκτός έδρας.  Η λογική λέει να παίξουμε τα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 1.89.

Κύπελλο Ισπανίας
Σεβίλλη - Ατλέτικο Μαδρίτης: Κόντρα στα προγνωστικά, η Σεβίλλη είχε νικήσει 2-1 την Ατλέτικο στο πρώτο ματς της φάσης των «8» του ισπανικού κυπέλλου και, μάλιστα, με ανατροπή και γκολ στο 80’ και το 88’. Στο «καπάκι» η Σεβίλλη του Μοντέλα νίκησε 3-0 μέσα στην Εσπανιόλ κι έδειξε ότι βρίσκει τα πατήματά της σιγά – σιγά. Η Ατλέτικο, μετά την ήττα από τη Σεβίλλη, έφερε 1-1 στην έδρα της με τη Χιρόνα, επίσης ανέλπιστο αποτέλεσμα. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο goal – goal της betshop.gr στο 1.73.

Αλαβές - Βαλένθια: Στο πρώτο παιχνίδι η Βαλένθια είχε νικήσει 2-1 και συνεπώς έχει προβάδισμα, αλλά δεν είναι και ασφαλές. Κύριο χαρακτηριστικό και των δυο ομάδων είναι πως παίζουν τα παιχνίδια τους στο over και σκοράρουν στα πέντε τελευταία. Την περασμένη αγωνιστική η Αλαβές έφερε 2-2 στην έδρα της κόντρα στη Λεγανές. Επιτυχία που σημείωσε δυο τέρματα εις βάρος της σκληροτράχηλης άμυνα της Λεγανές, αλλά και αποτυχία που δέχτηκε δυο γκολ από την σχεδόν ανύπαρκτη επίθεσή της. Η Βαλένθια έχει στόχο την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ενώ ήταν σε άριστη πορεία, έχασε 2-1 εκτός έδρα από την ουραγό Λας Πάλμας την περασμένη αγωνιστική. Η λογική λέει να ποντάρουμε στα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 1.90.

Ρεάλ Μαδρίτης - Λεγκανές: Στο πρώτο παιχνίδι η Ρεάλ είχε νικήσει 1-0, οπότε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ξανανικήσει και θα προκριθεί. ΟΚ, έχει τα χίλια μύρια προβλήματα, αλλά όχι τόσο μεγάλα που ν’ αμφισβητήσουν τον άσο στο ματς με την σκληροτράχηλη άμυνα της Λεγκανές. Η οποία Λεγκανές μετά από ένα σερί τριών ανεπιτυχών αποτελεσμάτων, πήρε 2-2 μέσα στην Αλαβές την περασμένη αγωνιστική, ενώ η Ρεάλ διέλυσε 7-1 τη Λα Κορούνια. Η λογική λέει να παίξουμε το 2.35 της betshop.gr να νικήσει η Ρεάλ και στα δυο ημίχρονα. 

Μπαρτσελόνα - Εσπανιόλ: Στο πρώτο παιχνίδι ο Μέσι έχασε πέναλτι κι η Εσπανιόλ νίκησε 1-0. Η Εσπανιόλ έπαιξε με πάθος, όπως γίνεται πάντα σ’ αυτό το τοπικό ντέρμπι. Στη ρεβάνς, ωστόσο, αναμένεται να μιλήσει η κλάση των παικτών της Μπαρτσελόνα και να πάρει τη νίκη και την πρόκριση. Η Εσπανιόλ εκεί που τα πήγαινε περίφημα στο πρωτάθλημα, συνετρίβη 0-3 από τη Σεβίλη την περασμένη αγωνιστική. Η λογική λέει να ποντάρουμε στον 1 & no goal της betshop.gr στο 1.78.
Ιταλία

Λάτσιο – Ουντινέζε: Η Λάτσιο έριξε δέκα γκολ τις δυο τελευταίες αγωνιστικές, πέντε στη Σπαλ και ισάριθμα στην Κιέβο. Είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας και δεν έχει άλλο αποτέλεσμα για να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ του χρόνου. Ισοβαθμεί με την Ίντερ κι αν νικήσει, ξεφεύγει τρεις βαθμούς. Η Ουντινέζε επίσης είναι σε πολύ καλό φεγγάρι, έχει στόχο να βγει στο Γιουρόπα Λιγκ και δεν θέλει να χάσει. Στα δυο τελευταία παιχνίδια, ωστόσο, δεν έδειξε πυγμή, φέροντας 1-1 εκτός με την Κιέβο και 1-1 εντός με την Σπαλ. Η λογική λέει να παίξουμε τον 1 & over 2.5 της betshop.gr στο 2.09.

Σαμπντόρια - Ρόμα: To σούπερ ματς. Η Ρόμα είναι στους 40 βαθμούς κι η Σαμπντόρια στους 33. Κι οι δυο είναι ομάδες που βγαίνουν στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Ρόμα, ωστόσο, θέλει να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ και δεν έχει άλλο αποτέλεσμα γι αυτήν, πλην της νίκης, για να μη χάσει την επαφή με την Λάτσιο και την Ίντερ. Είναι σε κακά χάλια τον τελευταίο καιρό, στα πέντε τελευταία παιχνίδια έχει τρεις ήττες και δυο ισοπαλίες. Η Σαμπ, ωστόσο, έχει σκαμπανεβάσματα. Έχασε 3-2 από την ουραγό Μπενεβέντο την προτελευταία αγωνιστική και στο «καπάκι», νίκησε 3-1 τη Φιορεντίνα στη Γένοβα. Η λογική λέει να παίξουμε το διπλό της 2-3 γκολ της betshop.gr στο 1.97.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης