Ολυμπιακός: Απέκτησε τον Ιγκόρ Σίλβα από τον Αστέρα Τρίπολης!

Ολυμπιακός: Απέκτησε τον Ιγκόρ Σίλβα από τον Αστέρα Τρίπολης!

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε το απόγευμα της Τρίτης την απόκτηση του Ιγκόρ Σίλβα, επισπεύδοντας πια και την αποχώρηση του Ντιόγκο Φιγκέιρας από τον σύλλογο

Ολυμπιακός: Απέκτησε τον Ιγκόρ Σίλβα από τον Αστέρα Τρίπολης!
Ο Κέβιν Μιραλάς ήταν το πρώτο χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, αλλά όπως είχε προαναγγελθεί η ενίσχυση των ερυθρόλευκων συνεχίζεται με τον Ιγκόρ Σίλβα του Αστέρα Τρίπολης να ντύνεται στα ερυθρόλευκα.

Ο νεαρός Βραζιλιάνος δεξιός μπακ έρχεται (και άμεσα μάλιστα) στον Ολυμπιακό για να καλύψει το κενό του Φιγκέιρας που θα αποχωρήσει από τους πρωταθλητές.

Κλείσιμο
Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πειραιωτών για τον πρώην παίκτη του Αστέρα:
"Στον Ολυμπιακό ο Ιγκόρ Σίλβα. Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον Βραζιλιάνο αμυντικό. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού, Ιγκόρ Σίλβα.
 
Το who is who του Σίλβα
Ο Ιγκόρ Σίλβα γεννήθηκε στις 21 Αυγούστου του 1996 στο Rio De Janeiro της Βραζιλίας. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της πατρίδας του Comercial-SP, όπου και τον ανακάλυψε ο Αστέρας Τρίπολης και τον έφερε στην Ελλάδα το 2015. Ο Βραζιλιάνος δεξιός οπισθοφύλακας έχει 34 συμμετοχές με τους Αρκάδες, με τις 27 να είναι στην Super League, σημειώνοντας μάλιστα και 1 γκολ και έχοντας 2 ασίστ".
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης