Στασιμότητα με Μολέδο, εξελίξεις με επιθετικό

Στασιμότητα με Μολέδο, εξελίξεις με επιθετικό

Διαφορά στο οικονομικό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ιντερνασιονάλ, παρακολουθεί τις εξελίξεις ο ΠΑΟΚ… 

Στασιμότητα με Μολέδο, εξελίξεις με επιθετικό
Όλα τα σενάρια παραμένουν ανοιχτά σε ότι αφορά την ομάδα που θα αγωνίζεται ο Ροντρίγκο Μολέδο στη συνέχεια της σεζόν. Η Ιντερνασιονάλ, με την οποία έχει συμφωνήσει ο Βραζιλιάνος στόπερ δεν καλύπτει τον Παναθηναϊκό και επί της ουσίας προσπαθεί να πάρει τον παίκτη δίχως χρήματα. Αυτό είναι κάτι που δεν δέχονται οι πράσινοι, ειδικά από τη στιγμή που έχουν πολύ καλύτερη πρόταση από τον ΠΑΟΚ. 

Οι Θεσσαλονικείς που δίνουν στο τριφύλλι 700 χιλιάδες ευρώ συν τους Κάτσε-Κωνσταντινίδη πληρωμένους μέχρι το καλοκαίρι, πιέζουν και τον Μολέδο, ο οποίος όμως επικαλείται τη συμφωνία του με την Ιντερνασιονάλ. Στο βάθος υπάρχει και το ακραίο σενάριο να μείνει ο παίκτης στον Παναθηναϊκό ως το καλοκαίρι. 

Κλείσιμο
Πάντως μέχρι να έχουμε οριστική εξέλιξη όλα είναι ανοιχτά και κυρίως στο χέρι του… Μολέδο. 

Φορτσάρει για επιθετικό 

Μπορεί τα οικονομικά του Παναθηναϊκού να είναι σε κάκιστη κατάσταση, όμως όλοι αναγνωρίζουν ότι με τους Μόλινς-Πίσπα δεν βγαίνει η σεζόν επιθετικά. Έτσι κάτω από αυτές τις αντίξοες συνθήκες οι πράσινοι είναι σε διαπραγματεύσεις με παίκτες από το εξωτερικό και αναφερόμαστε φυσικά σε περιπτώσεις δανεικών ή ελεύθερων παικτών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης