Γιουβέντους – Τορίνο 2-0: Χαλαρά στα ημιτελικά η «Μεγάλη Κυρία»

Γιουβέντους – Τορίνο 2-0: Χαλαρά στα ημιτελικά η «Μεγάλη Κυρία»

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Γιουβέντους, που κέρδισε με 2-0 την Τορίνο στο ντέρμπι και θα αντιμετωπίσει την Αταλάντα στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Γιουβέντους – Τορίνο 2-0: Χαλαρά στα ημιτελικά η «Μεγάλη Κυρία»
Η Γιουβέντους υποδέχθηκε την Τορίνο, κέρδισε με 2-0 και θα αντιμετωπίσει την Αταλάντα σε διπλό αγώνα την Αταλάντα στα ημιτελικά του Κυπέλλου με στόχο την τέταρτη συνεχόμενη παρουσία στον τελικό, όπου τις τρεις προηγούμενες σεζόν είχε απόλυτη επιτυχία.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους γηπεδούχους, που έφτασαν στο γκολ μόλις στο 15’. Ο Ντάγκλας Κόστα ήταν ο σκόρερ με πολύ ωραίο τελείωμα, όμως τις εντυπώσεις έδωσε η... κατά λάθος εντυπωσιακή ασίστ του Ντιμπάλα. Η μοναδική αξιόλογη ευκαιρία για την Τορίνο ήρθε στιγμές αργότερα, όταν ο Νιανγκ είδε την μπάλα να βρίσκει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Σέζνι και να περνάει άουτ και στη συνέχεια οι παίκτες του Αλέγκρι είχαν τον απόλυτο έλεγχο.

Κλείσιμο
Ο Ντιμπάλα έχασε τις δύο καλύτερες ευκαιρίες μέχρι το ημίχρονο, σκόραρε, όμως είδε το γκολ να ακυρώνεται για οφσάιντ και το 1-0 έμεινε μέχρι να πάνε οι ομάδες στα αποδυτήρια. Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη, με τους μπιανκονέρι να έχουν τον έλεγχο και να τελειώνουν τα πάντα στο 67’, όταν ο Μάντζουκιτς δεν αστόχησε στο τετ α τετ με τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς για το 2-0. Κάπου εκεί τελείωσαν τα πάντα, με την Γιουβέντους να έχει τις καλύτερες ευκαιρίες μέχρι το τέλος και το 2-0 να παραμένει.

Γιουβέντους (Μάσιμο Αλέγκρι): Σέζνι, Ασαμόα, Κιελίνι, Ρουγκάνι, Στουράρο (46’ Λίχσταϊνερ), Πιάνιτς, Ματουιντί, Μαρκίζιο (60’ Κεντίρα), Ντάγκλας Κόστα, Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς (78’ Ιγουαΐν)

Τορίνο (Σίνισα Μιχάιλοβιτς): Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Ντε Σιλβέστρι, Ενκουλού, Μπουρδίσο, Μολινάρο, Ρινκόν, Άκουα (81’ Μπογιέ), Μπαζέλι (81’ Όμπι), Μπερενγκέρ, Φαλκέ, Νιανγκ ( 81’ Ντε Λούκα).

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης