Λίβερπουλ - Γουέστ Μπρομ 0-0: Νέα γκέλα και εκτός τετράδας οι «reds»

Λίβερπουλ - Γουέστ Μπρομ 0-0: Νέα γκέλα και εκτός τετράδας οι «reds»

Λίγες μέρες μετά το stop από την Εβερτον η Λίβερπουλ είδε νέο απαγορευτικό στο Anfield, αυτή τη φορά από την Γουέστ Μπρομ (0-0) και υποχώρησε στη μάχη της 4άδας

Λίβερπουλ - Γουέστ Μπρομ 0-0: Νέα γκέλα και εκτός τετράδας οι «reds»
Η ομάδα του Γίργκεν Κλόπ δεν κατάφερε ποτέ να σπάσει την άμυνα της WBA και μετά τη δεύτερη σερί ισοπαλία στο πρωτάθλημα έμεινε εκτός της πρώτης 4άδας. Φιρμίνο και Σαλάχ είχαν φάσεις στο πρώτο μέρος για τους Reds, όμως το σύνολο του Πάρντιου έφτασε πιο κοντά στο γκολ στο 30' με το μακρινό σουτ του Ρόμπσον-Κανού το οποίο πήγε στο δοκάρι. Στην επανάληψη η Λίβερπουλ πίεσε περισσότερο, ο Σαλάχ είχε ευκαιρία με κεφαλιά, ο Κλοπ έριξε στο ματς τον Σολάνκε, όμως το γκολ δεν έμελλε να έρθει. Ενα ακυρώθηκε για τους γηπεδούχους για χέρι και μία φορά η άμυνα της Γουέστ Μπρομ έκοψε πάνω στη γραμμή.

Λίβερπουλ (Γίργκεν Κλοπ): Κάριους, Κλάβαν, Λόβρεν, Ρόμπερτσον, Αρνολντ (80' Γκόμες), Βαϊνάλντουμ (76' Τσάμπερλεϊν), Κουτίνιο, Τσαν, Φιρμίνο, Σαλάχ, Μανέ (76' Σολάνκε).

Κλείσιμο
Γουέστ Μπρομ (Αλαν Πάρντιου): Φόστερ, Εβανς, Γκιμπς, Νιόμ, Χεγκάζι, Γιάκομπ, Λίβερμορ, ΜακΚλιν, Κριχόβιακ (79' Μπραντ), Ρόμπσον-Κανού (71' Τζέι Ροδρίγες), Ροντόν.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης