Εκπληκτική Λίβερπουλ διέσυρε με 7-0 την Σπαρτάκ Μόσχας!

Εκπληκτική Λίβερπουλ διέσυρε με 7-0 την Σπαρτάκ Μόσχας!

Βροχή τα γκολ στην τελευταία παράσταση του Champions League για το 2017! - Η Λίβερπουλ διέλυσε στο υποτιθέμενο ντέρμπι την Σπαρτάκ, ενώ η Σαχτάρ υποχρέωσε την Σίτι στην πρώτη της φετινή ήττα, αφήνοντας εκτός συνέχειας την Νάπολι - Δεν τα κατάφερε ο ΑΠΟΕΛ που ηττήθηκε με 3-0 στο Λονδίνο από την Τότεναμ κι η Ντόρτμουντ πήρε το εισιτήριο για το Europa

Εκπληκτική Λίβερπουλ διέσυρε με 7-0 την Σπαρτάκ Μόσχας!
Η αυλαία των ομίλων του Champions League έπεσε σήμερα με μία ακόμη ποδοσφαιρική πανδαισία και νέα ρεκόρ.

Τα 33 γκολ που σημειώθηκαν καθιστούν τη σημερινή βραδιά ως την πλέον παραγωγική της φετινής σεζόν, αλλά ταυτόχρονα τα 306 γκολ οπου σημειώθηκαν συνολικά στους αγώνες των ομίλων δημιούργησαν νέο ρεκόρ, καθώς το προηγούμενο ήταν τα 292 γκολ την σεζόν 2000-2001!

Κλείσιμο
Ο Ρονάλντο έγινε ο πρώτος παίκτης που σκοράρει και στους 6 αγώνες ενός ομίλου, συνεχίζοντας να καταρρίπτει τα ατομικά ρεκόρ, αλλά η βραδιά είχε και μια άλλη πρωτιά.

Η Λίβερπουλ, που διέλυσε με 7-0 την Σπαρτάκ Μόσχας στο υποτιθέμενο ντέρμπι του 5ου ομίλου έγινε η 5η αγγλική ομάδα (Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τότεναμ. Τσέλσι και μόνο η τελευταία πέρασε ως 2η από τον όμιλο της) που πέρασε στους "16", επίδοση που δεν έχει πετύχει καμία άλλη χώρα.

Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς, η πρόκριση της Σαχτάρ που υποχρέωσε την Σίτι στην πρώτη της φετινή ήττα κι αυτό το αποτέλεσμα απέκλεισε την Νάπολι που κατάφερε να χάσει στο Ρότερνταμ από την Φέγενορντ, ενώ ο ΑΠΟΕΛ δεν τα κατάφερε καθώς ηττήθηκε με 3-0 από την Τότεναμ στο Λονδίνο κι έτσι η Ντόρτμουντ πήρε το εισιτήριο για το Europa League.

Τέλος η εκπληκτική Μπεσίκτας ολοκλήρωσε αήττητη την πορεία της στον όμιλο, κερδίζοντας με 2-1 στην έδρα της Λειψίας, αλλά ούτως οι άλλως οι Γερμανοί θα τερμάτιζαν 3οι καθώς η Πόρτο διέλυσε την αγνώριστη Μονακό με 5-2!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι τελικές βαθμολογίες από τον 5ο έως τον 8ο όμιλο

5ος όμιλος
Λίβερπουλ - Σπαρτάκ Μόσχας 7-0 (4' πεν., 15', 50' Κουτίνιο, 19' Φιρμίνιο, 47', 66' Μανέ, Σαλάχ 86')

Χρειαζόταν ισοπαλία για την πρόκριση και νίκη για να μην ανησυχεί μην χάσει την κορυφή. Στο 17:59 διέλυε 3-0 την Σπαρτάκ Μόσχας και καθάριζε. Το είχε ξανακάνει στη Σλοβενία, βάζοντας τρία σε 18:55 στη Μάριμπορ και στη Σεβίλλη άλλα τόσα σε 29:29. Μόνο που εδώ πρόσθεσε ακόμα περισσότερα. Με το εμφατικό 7-0 κόντρα στους Ρώσους όχι μόνο πάει καβάλα στ' 'αλογο στους «16», αλλά έγραψε ιστορία ως η αγγλική ομάδα με τα περισσότερα γκολ (23) στην ιστορία των ομίλων, ξεπερνώντας τη Γιουνάιτεντ του 1999.

Και οι τέσσερις μπροστά (για την ακρίβεια 3+1) ήταν υπέροχοι και οδήγησαν εκπληκτικά τους Reds. Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο και Κοουτίνιο έκαναν ματσάρα, με τον τελευταίο να γίνεται ο τρίτος παίκτης της ομάδας με χατ τρικ (4' πεν., 15', 50') στο Champions League μετά τους Μάικλ Οουεν (2002 επίσης με την Σπαρτάκ) και Γιόσι Μπεναγιούν (2007 Μπεσίκτας). Ο Φιρμίνο (19') και ο Μανέ έβαλαν ενδιάμεσα το λιθαράκι τους και ειδικά ο Σενεγαλέζος με το εκπληκτικό αεροπλανικό (47') και το πολύ δύσκολο πάρσιμο από πίσω πέφτοντας (76').

Το κοντέρ όμως δεν σταματούσε να γράφει. Στο 86' ο Σαλάχ έκανε ωραία προσποίηση και έβαλε το έβδομο της βραδιάς. Ποτέ άλλη ομάδα δεν έβαλε δύο εφτάρες στους ομίλους. Για να ολοκληρώσει τον αγγλικό θρίαμβο με το απόλυτο 5x5 στις προκρίσεις, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά από μία χώρα στο θεσμό.

Λίβερπουλ (Γίργκεν Κλοπ): Κάριους, Λόβρεν (60' Αλεξάντερ-Αρνολντ), Κλάβαν, Τζο Γκόμες, Μορένο (45' Μίλνερ), Τσαν, Βαϊνάλντουμ, Κοουτίνιο, Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο (75' Στάριτζ)
Σπαρτάκ Μόσχας (Μάσιμο Καρέρα): Σελίκοβ, Τάσι, Γκλουσακόβ, Τζικίγια (60' Πάσαλιτς), Μποκέτι, Εσένκο, Ζόμπνιν, Φερνάντο, Ζε Λουίς (51' Μελγαρέχο), Προμές (75' Σαμέντοβ), Λουίζ Αντριάνο.


Μάριμπορ - Σεβίλλη 1-1 (10' Ταβάρες - 75' Γκάνσο)
Η Μάριμπορ έκανε την έκπληξη και προηγήθηκε στο 10' με την κεφαλιά του Ταβάρες. Ωστόσο, οι Σεβιγιάνοι ήταν ήρεμοι. Ο,τι κι αν έκαναν πλέον, πάλι 2οι θα τερμάτιζαν.

Στο Λίβερπουλ οι Reds ήδη πριν το 20λεπτο διέλυσαν την Σπαρτάκ Μόσχας και κλείδωσαν οριστικά όλη τη διαμόρφωση του ομίλου. Οι Σεβιγιάνοι βρήκαν πάντως την ισοφάριση με τον Γκάνσο (75') και ετοιμάζονται για την κλήρωση.

Στη Σλοβενία ταξίδεψαν χωρίς τον προπονητή τους Εδουάρδο Μπερίσο, ο οποίος πρόσφατα βγήκε από το νοσοκομείο, όπου κάνει χημειοθεραπείες.

Μάριμπορ (Ντάρκο Μίλιανιτς): Χαντάνοβιτς, Μπιλόγνκ. Σούλερ, Βρχόβετς, Πίχλερ (79' Βρσιτς), Κάμπχα, Ταβάρες, Μπάιντε, Μίλετς, Βίλερ, Μπόχαρ (90' Χότιτς)
Σεβίλλη (Ερνέστο Μαρκούτσι): Σέρχιο Ρίκο, Κίερ, Λενγκλέ, Μερκάδο (70' Χεσούς Νάβας), Εσκουδέρο, Πισάρο, Κρον-Ντέλι (59' Γκάνσο), Μπανέγα, Κορέα, Σαράμπια, Μπεν Γιεντέρ (76' Μουριέλ).


Βαθμολογία
1. Λίβερπουλ 12 (23-6)
2. Σεβίλλη 9 (12-12)
3. Σπαρτάκ Μόσχας 6 (9-13)
4. Μάριμπορ 3 (3-16)

6ος όμιλος
Φέγενοορντ - Νάπολι 2-1 (33' Γιόργκενσεν, 91' Ζούστε - 2' Ζιελίνσκι)
Ετσι όπως είχαν γίνει τα πράγματα, οι Παρτενοπέι ήξεραν ότι οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος τους. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι έπρεπε να νικήσει την Φέγενορντ στο Ρότερνταμ και να περιμένει ήττα της Σαχτάρ από την αδιάφορη Σίτι αλλά τελικά δεν έγινε τίποτα από τα δύο. Ετσι, η Νάπολι "υποβιβάζεται" στο Europa League και αναλόγως πώς θα εξελίσσεται η μάχη του τίτλου στην Ιταλία θα αποφασίσει και αν θα ασχοληθεί ή όχι σοβαρά με αυτή τη διοργάνωση.

Στο αποψινό ματς, πάντως, οι Ατζούρι έδειξαν να μπαίνουν με σοβαρότητα αφού μόλις στο 2' άνοιξαν το σκορ με τον Ζιελίνσκι από κοντά έπειτα από φάση διαρκείας (0-1). Η ομάδα του Σάρι είχε το πάνω χέρι και είχε και δύο καλές φάσεις για να βάλει δεύτερο γκολ αλλά δεν το έβαλε και το πλήρωσε στο 33', όταν ο Γιόργκενσεν με κεφαλιά, μετά την σέντρα του Μπεργκούις, έκανε το 1-1. Και με τα νέα από την Ουκρανία να μην είναι ευχάριστα, οι Ναπολιτάνοι έχασαν και τον όποιο ενθουσιασμό τους, με συνέπεια ο ρυθμός του παιχνιδιού να πέσει αρκετά όσο περνούσε η ώρα. Η Φέγενορντ έμεινε και με 10 παίκτες στο 83', μετά την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Βιλένα, αλλά για τη Νάπολι το ματς είχε ήδη τελειώσει...

Και αυτό αποδείχθηκε και στο 91', όταν οι Ολλανδοί, με παίκτη λιγότερο, κατάφεραν να πάρουν και τη νίκη (πρώτοι βαθμοί στη φετινή διοργάνωση) με το γκολ του Ζούστε από κοντά μετά την εκτέλεση κόρνερ.

Φέγενορντ (Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ): Βέρμεερ, Νιόουκουπ (76' Ζούστε), Βαν Μπεκ, Ταπία, Μαλάτσια, Αμραμπάτ, Βιλένα, Τόρνστρα, Μπεργκούις (72' Λάρσον), Γιόργκενσεν, Μποέτιους.
Νάπολι (Μαουρίτσιο Σάρι): Ρέινα, Μάτζιο (64' Μάριο Ρουί), Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Χισάι, Αλαν (60' Ρογκ), Ντιαβαρά, Χάμσικ, Καγιεχόν (74' Ουνάς), Μέρτενς, Ζιελίνσκι.


Σαχτάρ - Μάντσεστερ Σίτι 2-1 (26' Μπερνάρντ, 32'Ισμαΐλι - 90' πεν. Αγουέρο)
Τα δεδομένα ήταν υπέρ της Σαχτάρ πριν την έναρξη της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων και η επιβεβαίωση ήρθε στο γήπεδο. Απέναντι σε μια Σίτι που δεν είχε κίνητρο, δεν είχε όλους τους βασικούς στην 11άδα και δεν είχε και το μυαλό της στο ματς, αφού ακολουθεί το ντέρμπι του Μάντσεστερ με τη Γιουνάιτεντ, η ομάδα του Πάουλο Φονσέκα έκανε αυτό που έπρεπε και κλείδωσε την 2η θέση του γκρουπ.

Η Σαχτάρ ήταν καλύτερη από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και το γκολ ήρθε στο 26' και ήταν γκολάρα! Ο Μπερνάρντ πήρε την μπάλα από αριστερά εκτός περιοχής, μπήκε και σε αυτή και με πλασέ στο απέναντι παραθυράκι έκανε το 1-0, φέρνοντας την ομάδα του πιο κοντά στην πρόκριση. Αυτή, ουσιαστικά, οριστικοποιήθηκε λίγα λεπτά μετά, στο 32', όταν ο Μάρλος έβγαλε τετ α τετ τον Ισμαΐλι και αυτός απέφυγε και τον Εντερσον και έγραψε το 2-0! Οι Ουκρανοί είχαν άλλες δύο καλές ευκαιρίες για να πετύχουν και 3ο γκολ στο πρώτο μέρος, απέναντι σε μια Σίτι που δεν κατάφερε ποτέ να γίνει απειλητική.

Η κατάσταση δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, με την Σαχτάρ να ελέγχει την κατάσταση και να περιμένει το τέλος του ματς για να πανηγυρίσει την πρόκριση, ενώ οι Αγγλοι, οι οποίοι είχαν δοκάρι με τον Γκαμπριέλ Ζεσούς στο 79', περίμεναν επίσης το τέλος για να μπορούν και τυπικά -αφού ουσιαστικά ήδη το έκαναν- να σκέφτονται μόνο το ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ. Απλά στο 91' μείωσαν σε 2-1 με εκτέλεση πέναλτι του Αγουέρο μετά την εύκολη πτώση του Ζεσούς.

Σαχτάρ Ντόνετσκ (Πάουλο Φονσέκα): Πιατόβ, Μπούτκο, Στεπανένκο, Τάισον, Φρεντ, Μπερνάρντ, Μάρλος (82' Κοβαλένκο), Ορντετς, Φερέιρα (88' Χοτσολάβα), Ισμαΐλι (64' Μάρτσιο Αζεβέδο), Ρακίτσκι.

Μάντσεστερ Σ. (Πεπ Γκουαρντιόλα): Εντερσον, Ντανίλο, Γκουντογκάν, Μανγκαλά, Σανέ (62' Μπραχίμ Ντίας), Μπερνάρντο Σίλβα, Ανταραμπιόγιο, Φερναντίνιο (70' Αγουέρο), Ζεσούς, Τουρέ, Φοντέν.

 
Βαθμολογία
1. Μάντσεστερ Σίτι 15 (14-5)
2. Σαχτάρ 12 (9-9)
3. Νάπολι 6 (11-11)
4. Φέγενοορντ 3 (5-14)

7ος όμιλος
Πόρτο - Μονακό 5-2 (9', 33' Αμπουμπακάρ, 45' Μπραχίμι, 65' Τέλες, 88' Σοάρες - 61' πεν. Γκλι, 78' Φαλκάο)

Ακόμα και με ίδιο αποτέλεσμα με την Λειψία, η Πόρτο ήταν εκείνη που περνούσε στην επόμενη φάση του Champions League, όμως η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο δεν περίμενε τους Γερμανούς. Οι Δράκοι δεν είχαν κανένα πρόβλημα κόντρα στην παραπαίουσα, Μονακό, την οποία συνέτριψαν με 5-2 και χαλαρά και εύκολα περιμένουν την κλήρωση της Δευτέρας (11/12) για να μάθουν τον αντίπαλό τους στα νοκ-άουτ.

Ο Βινσέντ Αμπουμπακάρ ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης καθώς πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ για την Πόρτο στο 9' και το 33' και ο Μπραχίμι από δική του ασίστ έκανε το 3-0 στο 45' δίνοντας χαρακτήρα party από νωρίς στο ματς. Στην επανάληψη η Μονακό, που πέρυσι εντυπωσίασε στην διοργάνωση αλλά τώρα χαιρέτισε νωρίς, μείωσε σε 3-1 στο 61' με πέναλτι του Γκλικ αλλά στο 65' ο Αλεξ Τέλες επανέφερε τη διαφορά στα τρία γκολ για τους Δράκους (4-1). Στο 78' ο [πρώην παίκτης της Πόρτο] Ραδαμέλ Φαλκάο σκόραρε για το 4-2 και καταχειροκροτήθηκε και στο 88' ο Σοάρες διαμόρφωσε το τελικό 5-2.

Πόρτο (Σέρτζιο Κονσεϊσάο): Ζοσέ Σα, Μαρκάνο, Τέλες, Φελίπε, Ρικάρντο Περέιρα, Αντρέ Αντρέ (42' Ρέγιες), Ερέρα, Ντανίλο Περέιρα, Οταβίνιο, Μπραΐμι, Αμπουμπακάρ (75' Τικίνιο), Μαρεγκά (67' Κορόνα).
Μονακό (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Μπενάλιο, Γκλικ, Κονγκολό, Τουρέ, Ζέμερσον, Ν' Ντοράμ, Μεϊτέ (66' Μουτίνιο), Ρόνι Λόπες, Γκεζάλ, Καρίγιο (66' Φαλκάο), Ντιακαμπί (72' Κεϊτά Μπαλντέ)


Λειψία - Μπεσίκτας 1-2 (87' Κεϊτά 0 10' πεν. Νεγρέδο, 90' Ταλίσκα)
Οι Γερμανοί ήταν στους 7 βαθμούς μαζί με την Πόρτο αλλά χρειάζονταν καλύτερο αποτέλεσμα για να περάσουν ως δεύτεροι από τον όμιλο και κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ. Η ομάδα του Χάσενχιτλ ηττήθηκε εντός από την τρομερή και πρώτη από την 5η αγωνιστική, Μπεσίκτας, με 1-2 αλλά ακόμα και να έπαιρνε τη νίκη δεν θα άλλαζε κάτι, αφού οι Δράκοι διέλυσαν την Μονακό με 5-2 και καθάρισαν την πρόκριση. Ο Νεγρέδο άνοιξε το σκορ στο 10' με πέναλτι για τους Τούρκους, οι οποίοι αν και δέχθηκαν την ισοφάριση στο 87' από τον Ναμπί Κεϊτά, πήραν τη νίκη με τον... τρομερό, Ταλίσκα, που έγραψε στο 90' το τελικό 1-2.

Λειψία (Ραλφ Χάσενχιτλ): Γκουλάσι, Χάλστενμπεργκ (66' Μπερνάρντο), Ορμπάν (71' Κομπέρ), Κλόστερμαν, Ισάνκερ, Καμπλ (74' Κάιζερ), Ντέμε, Κεϊτά, Μπρουμά, Βέρνερ, Ογκουστέν.
Μπεσίκτας (Σενιόλ Γκιουνές): Ζενγκίν, Τόσιτς, Ερκίν, Μεδέλ, Μίτροβιτς, Λενς, Ουισάλ (51' Αντριάνο), Οζιακούπ, Ταλίσκα, Νεγρέδο (80' Τοσούν), Πεκτεμέκ (69' Σινάρ).  


Βαθμολογία
1. Μπεσίκτας 14 (11-5)
2. Πόρτο 10 (15-10)
3. Λειψία 7 (10-11)
4. Μονακό 2 (6-16)

8ος όμιλος
Ρεάλ - Ντόρτμουντ 3-2 (8' Μαγιοράλ, 12' Ρονάλντο, 81' Λούκας - 43', 49'Ομπαμεγιάνγκ )

Η Ρεάλ δεν είχε βαθμολογικό κίνητρο στο ματς με την Ντόρτμουντ, όμως ο Ρονάλντο είχε προσωπικό. Και με τον Ζιντάν να κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα ο Πορτογάλος ήταν εκεί για να σκοράρει και να σπάσει ακόμη ένα ρεκόρ, βρίσκοντας δίχτυα σε όλα τα ματς του ομίλου! Η Μπορούσια θα έμενε εκτός μόνο αν ο ΑΠΟΕΛ έφερνε καλύτερο αποτέλεσμα από εκείνη και στο τέλος η ήττα με 3-2 δεν την πείραξε, καθώς θα συνεχίσει στο Europa League (πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό με 2 βαθμούς).

Η Ρεάλ μπήκε πολύ δυνατά, παρά την πειραματική ενδεκάδα του Ζιντάν, βρήκε το γκολ μόλις στο 8’ με τον Μαρογιάλ, έφτασε στο 2-0 με τον Ρονάλντο στο 12’ και τα πάντα έδειξαν να τελειώνουν από νωρίς. Οι γηπεδούχοι έκαναν ό,τι ήθελαν, ο Καζεμίρο έφτασε μία ανάσα από το 3-0 στο 17’ και οι Βεστφαλοί έδειξαν κάποια αντίδραση μετά το 25’ για να φτάσουν στο γκολ λίγο πριν το ημίχρονο. Ο Σμέλτσερ έδωσε την ασίστ και ο Ομπαμεγιάνγκ μείωσε σε 2-1.

Και η ισοφάριση ήρθε με το ξεκίνημα της επανάληψης, όταν ο Ομπαμεγιάνγκ (από θέση οφσάιντ) δεν κατάφερε αρχικά να νικήσει τον Νάβας, αλλά το έκανε με τη δεύτερη προσπάθεια με υπέροχο ψιλοκρεμαστό πλασέ για το 2-2. Και αμέσως οι παίκτες του Ζιντάν ανέβασαν ταχύτητα, πίεσαν και άρχισαν να χάνουν ευκαιρίες. Στο 74’ ο Ρονάλντο σκόραρε, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ, πριν έρθει ο Βάθκεθ με ωραίο τελείωμα στην κίνηση να κάνει το τελικό 3-2 στο 81’.

Ρεάλ (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Νάτσο, Βαράν (38’ Ασένσιο), Σέρχιο Ράμος, Τεό, Καζεμίρο, Κόβατσιτς (58’ Θεμπάγιος), Ίσκο (69’ Γιορέντε), Ρονάλντο, Βάθκεθ, Μαρογιάλ
Ντόρτμουντ (Πέτερ Μπος): Μπούρκι, Παπασταθόπουλος, Σούμποτιτς, Σμέλτσερ, Μπάρτρα (80’ Τοπράκ), Γκερέιρο, Σαχίν (65’ Βάιγκλ), Καγκάβα (90+2’ Γιαρμόλενκο), Νταούντ, Πούλισιτς, Ομπαμεγιάνγκ


Τότεναμ - ΑΠΟΕΛ 3-0 (20' Γιορέντε, 37' Σον, 80' Ενκουντού)
Όταν έγινε η κλήρωση ήταν ο όμιλος του «θανάτου» για τον ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη, όμως, ακόμη και δεν κέρδισε κανένα παιχνίδι, στάθηκε αξιοπρεπέστατα απέναντι σε μεγαθήρια, αποχαιρέτησε τη διοργάνωση με ήττα 3-0 από την Τότεναμ στο Λονδίνο και αποκλείστηκε στην ισοβαθμία με την Ντόρτμουντ λόγω της συνολικής διαφοράς τερμάτων.

Οι Άγγλοι είχαν ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου, οπότε ο Ποκετίνο είχε την πολυτέλεια να κάνει αλλαγές. Και η ομάδα του μπήκε με το πόδι στο γκάζι, χάνοντας ήδη τρεις ευκαιρίες πριν συμπληρωθούν τα πρώτα 10’. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν στον ίδιο ρυθμό, αλλά ξεπέρασαν την καταιγίδα μόνο και μόνο για να βρεθούν πίσω στο σκορ στο 20’, όταν ο Γιορέντε πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Τότεναμ για το 1-0.

Οι Κύπριοι στη συνέχεια είχαν περισσότερη κατοχή, ισορρόπησαν και απείλησαν για πρώτη φορά με τον Ποτέ στο 39’, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ήδη, όμως, τα πάντα είχαν τελειώσει, καθώς λίγο νωρίτερα στο 37’ ο Σον είχε κάνει το 2-0. Ο ΑΠΟΕΛ έπαιξε πιο θαρραλέα στην επανάληψη, καθώς δεν είχε τίποτα να χάσει, ο Βούρος έχασε την πρώτη ευκαιρία στο 49’, αλλά η διαφορά κλάσης ήταν τέτοια που οι Άγγλοι απλά έκαναν διαχείριση πριν φτάσουν και στο τρίτο γκολ με τον Νκουντού στο 80’ για το τελικό 3-0.

Τότεναμ (Μαουρίσιο Ποκετίνο): Φορμ, Οριέ, Σάντσες, Φόιθ, Ρόουζ (70’ Γουόκερ-Πίτερς), Γουίνκς, Σισοκό, Ντέλε Άλι (88’ Στέρλινγκ), Νκουντού, Σον (65’ Ντεμπελέ), Γιορέντε
ΑΠΟΕΛ (Γιώργος Δώνης): Πέρεθ, Λάγο, Βούρος, Καρλάο, Ρουέδα, Βούρος, Εμπεσίλιο, Βινίσιους (46’ Σαλάι), Ζαχίντ, Μοράις, Αλωνεύτης (75’ Ντε Καμάργκο), Ποτέ (81’ Αντωνίου) 


Βαθμολογία
1. Τότεναμ 16 (15-4)
2. Ρεάλ 13 (17-7)
3. Ντόρτμουντ 2 (7-13)
4. ΑΠΟΕΛ 2 (2-17)
Πηγή:www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης