ΝΒΑ: Οι 4 παίκτες που μπορούν να τελειώσουν σεζόν με μέσο όρο τριπλ-νταμπλ!

ΝΒΑ: Οι 4 παίκτες που μπορούν να τελειώσουν σεζόν με μέσο όρο τριπλ-νταμπλ!

Τα τελευταία χρόνια το NBA αλλάζει με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι παίκτες να πετυχαίνουν τριπλ νταμπλ! Ποιοι όμως είναι αυτοί που μπορούν στο μέλλον να ολοκληρώσουν μία σεζόν όντες τριψήφιοι σε τρεις διαφορετικές στατιστικές κατηγορίες;

ΝΒΑ: Οι 4 παίκτες που μπορούν να τελειώσουν σεζόν με μέσο όρο τριπλ-νταμπλ!
Από το 2010 μέχρι σήμερα μερικά από τα πιο ιστορικά ρεκόρ στο NBA έχουν καταρριφθεί. Τι να πρωτοθυμηθούμε; Τα 13 τρίποντα του Στεφ Κάρι, οι 22 προσπάθειες για τρεις του Τζέι Αρ Σμιθ, οι 70 πόντοι του 20χρονου Μπούκερ, τα 42 τριπλ-νταμπλ του Ράσελ Ουέστμπρουκ είναι μόνο μερικές από τις επιδόσεις που έστειλαν το μήνυμα πως η νέα εποχή έχει ξεκινήσει.

Το παιχνίδι έχει γίνει πιο γρήγορο, οι κατοχές έχουν αυξηθεί, το τρέξιμο είναι ασταμάτητο και οι ευκαιρίες για να “γεμίσει” κάποιος τη στατιστική του περισσότερες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο σούπερσταρ των Θάντερ ο οποίος πριν λίγους μήνες έγινε μόλις ο δεύτερος παίκτης όλων των εποχών, μετά τον Όσκαρ Ρόμπερτσον, που ολοκληρώνει μία αγωνιστική περίοδο με μέσους όρους τριπλ-νταμπλ (31.6 πόντοι, 10.7 ριμπάουντ, 10.4 ασίστ).

Διαβάστε περισσότερα στο: www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης