Η αποστολή του Ολυμπιακού για Μπαρτσελόνα – Εκτός ο Εμενίκε!

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Μπαρτσελόνα – Εκτός ο Εμενίκε!

Εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα έμεινε Εμάνουελ Εμενίκε, μετά από ενοχλήσεις που ένιωσε στο γόνατο

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Μπαρτσελόνα – Εκτός ο Εμενίκε!
Χωρίς τον Εμάνουελ Εμενίκε ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει αύριο την Μπαρτσελόνα. Ο Νιγηριανός έμεινε εκτός αποστολής καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο με αποτέλεσμα ο Τάκης Λεμονής να μην τον συμπεριλάβει στις επιλογές του για το ματς της Τρίτης. 

Επίσης, εκτός αποστολής είναι και ο Ζντιέλαρ παρά το γεγονός ότι είχε δώσει το «παρών» και στα προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας, και στο Τορίνο με τη Γιουβέντους αλλά και στο πρώτο ματς με την «Μπάρτσα». 

Κλείσιμο
Η αναπάντεχη εξέλιξη με τον Εμενίκε αφήνει τον Τάκη Λεμονή και τον Ολυμπιακό με μία επιλογή στην επίθεση, τον Τζούρτζεβιτς. Θυμίζουμε- ότι ο Ανσαριφάρντ δεν είχε δηλωθεί από τον Χάσι στη λίστα των παικτών για το Τσάμπιονς Λιγκ και ο Μπεν είναι τραυματίας. 

Αναλυτικά οι παίκτες που είναι στην αποστολή: 

Ανδρούτσος, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Ταχτσίδης, Βούκοβιτς.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης