Καβαλίερς: Με 4,5εκ. δολάρια “αγόρασαν” Ουέιντ και Ρόουζ!

Καβαλίερς: Με 4,5εκ. δολάρια “αγόρασαν” Ουέιντ και Ρόουζ!

Το σάλαρι καπ των Καβαλίερς είναι και φέτος υπέρογκο και θα αναγκαστούν ξανά να πληρώσουν φόρο πολυτελείας αφού ξεπέρασαν το όριο τους κατά πολύ, ωστόσο κατάφεραν να υπογράψουν κοψοχρονιά δύο παίκτες της πρώτης γραμμής, δύο All Star: τον Ντουέιν Ουέιντ (εκκρεμεί η ανακοίνωση) και τον Ντέρικ Ρόουζ!

Καβαλίερς: Με 4,5εκ. δολάρια “αγόρασαν” Ουέιντ και Ρόουζ!
Δεν γινόταν αλλιώς βεβαίως. Δεν θα μπορούσαν ποτέ να συμφωνήσουν με αυτούς τους δύο παίκτες των +20 εκατομμυρίων συμβόλαια με τους κανονικούς τους μισθούς.

Ο “μαγνήτης” όμως που λέγεται Λεμπρόν Τζέιμς και η προοπτική για την κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου για τον Ουέιντ και του πρώτου για τον MVP του 2011, έπεισαν τους δύο πρωτοκλασάτους γκαρντ να πάρουν τα μπογαλάκια τους και να πάνε στο Οχάιο για να παίξουν δίπλα στον “Βασιλιά”.

Κλείσιμο
Είναι απίστευτο, μα αληθινό, πως συνολικά οι μισθοί του Ρόουζ και του Ουέιντ δεν θα ξεπεράσουν τα 4,5 εκατομμύρια δολάρια, ασχέτως αν για τον δεύτερο ο τραπεζικός του λογαριασμός για φέτος θα “γράψει” πολύ υψηλότερα νούμερα μια και θα εισπράξει και την αποζημίωση από τη λύση του συμβολαίου του με τους Μπουλς!

Αν σε αυτούς τους δύο παικταράδες προσθέσουμε και τον Αϊζάια Τόμας του οποίου ο μισθός στους Σέλτικς– τον οποίο μεταφέρει στους Καβς μέσω της ανταλλαγής του Ίρβινγκ- ήταν και παραμένει στα 6,2 εκατομμύρια δολάρια, τότε συνολικά το Κλίβελαντ θα πληρώσει περίπου 10,7εκ. για τρεις γκαρντ που θα ξεκινήσουν βασικοί σε οποιαδήποτε ομάδα του ΝΒΑ!

Να σας παραθέσουμε όμως και τους μισθούς των υπολοίπων στους Καβαλίερς, τη Νο1 ομάδα σε μπάτζετ και φέτος στο ΝΒΑ (138εκ. χωρίς τον Ουέιντ αλλά κάποιοι θα “κοπούν”) για να καταλάβετε για ποια νούμερα μιλάμε (Πηγή Hoopshype):

Λεμπρόν: 33,2
Λοβ: 22,6
Τρίσταν Τόμπσον: 16,4
Τζέι Αρ Σμιθ: 13,7
Σάμπερτ: 10,3
Φράι: 7,4
Κόρβερ: 7,0
Κράουντερ: 6,8
Οσμάν: 2,6
Τζέφερσον: 2,5
Καλντερόν: 2,3
Τζεφ Γκριν: 2,1
Ζίζιτς: 1,6

Πηγή: www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης