Το πλάνο του Ουζουνίδη για τον αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΣ

Το πλάνο του Ουζουνίδη για τον αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΣ

Έχουν κλειδώσει, όπως φαίνεται, οι εννέα θέσεις της 11αδας του Παναθηναϊκού για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Το πλάνο του Ουζουνίδη για τον αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΣ
Υπάρχει και ο ΠΑΣ Γιάννινα. 

Μέσα σε όλα τα -μη αγωνιστικά- προβλήματα που καλείται να ξεπεράσει, ο Παναθηναϊκός έχει να αντιμετωπίζει το Σάββατο (30/09, 18:15) και τους Ηπειρώτες στη Λεωφόρο, για την έκτη αγωνιστική της Super League. 

Κλείσιμο
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να επιλέξει το 4-3-3 και με τα τωρινά δεδομένα προβληματίζεται για δύο θέσεις. Ο Λούκας Βιγιαφάνιες προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη (όπως και οι Καμπέσας, Κουτρουμπής και Κουλιμπαλί) και όπως όλα δείχνουν ο Αργεντινός θα είναι στο αρχικό σχήμα. 

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παρουσία των Βλαχοδήμου, Χουλτ, Μολέδο, Κουλιμπάλι στην οπισθοφυλακή, ενώ ο Κουτρουμπής και ο Κολοβέτσιος διεκδικούν μια θέση στην άμυνα. Σιλά, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Άλτμαν, Βιγιαφάνιες και Μολίνς θα είναι λογικά οι υπόλοιποι της αρχικής ενδεκάδας, αλλά θα πρέπει να αφήσουμε ανοιχτό ένα μικρό παραθυράκι για τον Αργεντινό που προέρχεται από τραυματισμό. 

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης προσπάθησε να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του την Πέμπτη. «Το Σάββατο θα έχει πολύ κόσμο στο γήπεδο και θα έρθει για να σας στηρίξει. Για αυτό και εσείς με την απόδοσή σας και με θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να τους ανταμείψετε», τόνισε μεταξύ άλλων ο 48χρονος τεχνικός.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης