Ρεάλ Μαδρίτης: Κλείνει μυθικές εμπορικές συμφωνίες

Ρεάλ Μαδρίτης: Κλείνει μυθικές εμπορικές συμφωνίες

Οι «μερένχες» συμφώνησα με την Emirates και θα εισπράξουν 280 εκατ. για τη διαφήμιση στις φανέλες τους για την επόμενη τετραετία – Σειρά παίρνει η Adidas που ετοιμάζεται να πάνω από 100 εκατ. ευρώ!

Ρεάλ Μαδρίτης: Κλείνει μυθικές εμπορικές συμφωνίες
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν ξοδεύει μόνο λεφτά για να ενισχύει το ρόστερ των «γκαλάκτικος», αλλά ξέρει και να κλείνει εμπορικές συμφωνίες που γεμίζουν με ευρώ τα ταμεία της.

Ήδη το πρώτο mega-deal της νέας εποχής έκλεισε καθώς οι πρωταθλητές Ευρώπης θα συνεχίσουν να διαφημίζουν για την επόμενη τετραετία στις φανέλες τους την αεροπορική εταιρία Emirates («Fly Emirates») εισπράττοντας το ποσό των 280 εκατ. ευρώ (70 εκατ. το χρόνο).

Κλείσιμο
Αυτή η συμφωνία κατατάσσει την Ρεάλ στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας, καθώς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (η Chevrolet δίνει 62 εκατ.) και Μπαρτσελόνα (η Rakuten δίνει 55 εκατ.) υπολείπονται.

Οι Μαδριλένοι όμως έχουν στα σκαριά και δεύτερο mega deal που θα τους ενισχύσει οικονομικά καθώς οι επαφές με την Adidas έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί με τους Γερμανούς να ετοιμάζονται να δώσουν περισσότερα από τα 105 εκατ. ευρώ που δίνει η Nike στην Μπαρτσελόνα…

Κι εφόσον ανακοινωθούν αυτές οι συμφωνίες το ερώτημα είναι ποια θα είναι τα νέα αστέρα που θα φέρει Φλορεντίνο Πέρεθ στην Μαδρίτη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης