Ο 3ος Ημιμαραθώνιος Κρήτης είναι αφιερωμένος στη μνήμη της Ελένης Αναθρεπτάκη

Ο 3ος Ημιμαραθώνιος Κρήτης είναι αφιερωμένος στη μνήμη της Ελένης Αναθρεπτάκη

Ο φετινός αγώνας, που έχει καθιερωθεί πλέον στην συνείδηση όλων, θα είναι αφιερωμένος σε έναν άνθρωπο που είχε συνδέσει άρρηκτα τη ζωή του στον αθλητισμό

Ο 3ος Ημιμαραθώνιος Κρήτης είναι αφιερωμένος στη μνήμη της Ελένης Αναθρεπτάκη
Ο Αθλητικος Σύλλογος Υγείας Αρκαλοχωρίου αφιερώνει τον φετινό ημιμαραθώνιο Κρήτης στη μνήμη της συντοπίτισσας μας Ελένης Αναθρεπτάκη.

Η αξέχαστη ορειβάτισσα έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια πεζοπορίας τον περασμένο Μάιο , στην περιοχή Ζούρβα  Χανίων. Η αγάπη της για τη φύση ήταν μεγάλη, είχε αφιερώσει μεγάλο μέρος της ζωής και της δράσης της στον αθλητισμό και ειδικότερα στην ορειβασία. ο πρόωρος και άδικος χαμός της σαραντάχρονης Ελένης δεν μπορεί να αφήσει ασυγκίνητο κανένα.



Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση «Αφιερώνουμε το φετινό ημιμαραθώνιο Κρήτης στη μνήμη της θεωρώντας καθήκον  και υποχρέωση μας την διατήρηση ζωντανής της ανάμνησης της αγαπητής Ελένης Αναθρεπτάκη. 
Κλείσιμο

Δίνοντας το παράδειγμα του αθλητικού τρόπου ζωής, του εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε κάθε προσπάθεια που βοηθά τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη».

Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης θα διεξαχθεί 1 Οκτωβρίου 2017 στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου. Σκοπός των αγώνων είναι να προβληθεί πόσο σημαντική είναι για την υγεία μας η άσκηση. Το τρέξιμο και το περπάτημα είναι η πιο εύκολη άσκηση καθώς είναι οι πιο φυσικές κινήσεις του ανθρώπου.

Στον αγώνα μπορούν να τρέξουν και να περπατήσουν άνθρωποι με οποιαδήποτε  φυσική κατάσταση και κάθε ηλικίας, από 6 έως 106 χρονών!

Θυμηθείτε τα εκπληκτικό promo video του αγώνα που έχουν κάνει θραύση στο διαδίκτυο.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης