Όλα ανοιχτά για το μέλλον του Πατίτο στην ΑΕΚ

Όλα ανοιχτά για το μέλλον του Πατίτο στην ΑΕΚ

Ανοιχτά είναι όλα τα ενδεχόμενα όσον αφορά το μέλλον του Πατίτο, ακόμα και εκείνος της παραμονής του Αργεντινού μεσοεπιθετικού στην ΑΕΚ

Όλα ανοιχτά για το μέλλον του Πατίτο στην ΑΕΚ
Ενώ όλα έδειχναν πως ο Πατίτο Ροντρίγκες ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Αυστραλία, όπου θα συνέχιζε την καριέρα του στην Νιούκαστλ Τζετς, οι χθεσινές εξελίξεις θέτουν στον… αέρα το μέλλον του Αργεντινού μεσοεπιθετικού. 

Οι Αυστραλοί είχαν δηλώσει πως ο 27χρονος άσος είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που τους ενδιαφέρουν και εξέφραζαν την πίστη τους ότι σε μία-δύο το πολύ ημέρες θα έχουν ολοκληρωθεί τα πάντα. 

Κλείσιμο
Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας υπήρξε η είδηση πως η Νιούκαστλ Τζετς κάνει πίσω για τον Αργεντινό άσο, ύστερα από σχετική απόφαση του προπονητή, Έρνι Μέρικ. 

Η συγκεκριμένη εξέλιξη, όπως γράφει σήμερα η «Ώρα των Σπορ», φαίνεται πως έκανε έξαλλο τον εκπρόσωπο του Πατίτο, Μάρτιν Πριστ, ο οποίος είχε «τρέξει» για όλα τα θέματα της πιθανής μεταγραφής του πελάτη του. 

Το δημοσίευμα καταλήγει πως όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του Αργεντινού είναι ανοιχτά και δεν πρέπει να αποκλειστεί ακόμα και εκείνος της παραμονής του στην «Ένωση».

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης