Κεκ: «Ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση είναι ο Ολυμπιακός»

Κεκ: «Ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση είναι ο Ολυμπιακός»

Ο τεχνικός της Ριέκα άρχισε από τη συνέντευξη Τύπου τα... παιχνίδια μυαλού και τόνισε πως θα ήθελε η πρόκριση να κριθεί στην ρεβάνς και όχι από το πρώτο παιχνίδι όπως έγινε με την Παρτιζάν

Κεκ: «Ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση είναι ο Ολυμπιακός»
Το έκανε ξεκάθαρο από την πρώτη του κιόλας ατάκα, θέλοντας προφανώς να ρίξει το βάρος στον Ολυμπιακό. Οτι το φαβορί του συγκεκριμένου ζευγαριού ήταν ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή της κλήρωσης. 

Ο Ματίας Κεκ πάντως δεν θέλει να την πατήσει η Ριέκα όπως η Παρτιζάν. Δηλαδή να βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο από το πρώτο κιόλας παιχνίδι. Θα ήθελε όλα να κριθούν μέσα στην Κροατία. 

Κλείσιμο
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Όταν έγινε η κλήρωση ήταν ξεκάθαρο ποιος ήταν το φαβορί. Έχουμε μεγάλο σεβασμό στον αντίπαλό μας, ξέρουμε την αξία του. Έχει μία ποιότητα. Αλλά εμείς ήρθαμε εδώ για να δείξουμε γιατί φτάσαμε στα playoffs. Για να φτάσουμε εδώ πάει να πει ότι έχουμε ποιότητα και θέλουμε να το αποδείξουμε στο Καραϊσκάκη, έτσι ώστε να έχουμε ένα πλεονέκτημα ενόψει της ρεβάνς».

Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι με την Παρτιζάν. Πόσο σημαντικό θεωρείτε εσείς το πρώτο ματς που θα δώσετε αύριο;
«Εμείς θα θέλαμε είναι καθοριστικός ο δεύτερος αγώνας. Ξέρουμε πόσο καλός είναι ο Ολυμπιακός στο γήπεδό του. Για αυτό το λόγο θα θέλαμε να κριθεί στη ρεβάνς».

Έχετε συμπληρώσει εννιά επίσημους αγώνες και ο Ολυμπιακός μόλις δύο επίσημα ματς. Αυτό είναι ένα στοιχείο που μπορεί να επηρεάσει τις δύο αναμετρήσεις;
«Εξαρτάται από το πώς το βλέπετε. Από τη μία μπορεί να δείξουμε λίγο κουρασμένοι, αλλά από την άλλη μπορεί να είναι και το πλεονέκτημά μας».

Έχει αλλάξει κάτι από την εποχή που με την Μάριμπορ είχατε έρθει στο Καραϊσκάκη το 1995;
«Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Αυτό που θα θυμάμαι ήταν μία ζεστή ατμόσφαιρα που επικρατεί σε αυτό το γήπεδο. Ήταν κάτι που προειδοποίησα τους παίκτες μου να είναι έτοιμοι για αυτή την ατμόσφαιρα».

Μπράνταριτς: «Ετοιμοι για καλό αποτέλεσμα»
Ο πρώτος στόχος για την Ριέκα επετεύχθη. Πρόκριση από τον τρίτο προκριματικό γύρο κόντρα σε μια εξαιρετική ομάδα (Σάλτσμπουργκ) κι εξασφαλισμένη συμμετοχή σε ευρωπαϊκούς ομίλους. 
Εάν βεβαίως μπει και στους ομίλους του Champions League ακόμα καλύτερο φυσικά για τους Κροάτες. Και ο Φιλίπ Μπράνταριτς τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του είναι έτοιμοι για να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από την Ελλάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Εμείς έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν γίγαντα, μία ομάδα που συνεχώς παίζει σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ξέρουμε ότι είναι ένας σοβαρός αντίπαλος, αλλά εμείς ήρθαμε για να κάνουμε τη δουλειά μας. Είμαστε έτοιμοι για αύριο, θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Τι γνωρίζεις για τον Ολυμπιακό;
«Ξέρουμε ότι έχουν εξαιρετικούς παίκτες, οι οποίοι παίζουν πάρα πολύ καλά. Αν θα κρατήσουμε υπόψη το σχέδιο του προπονητή, τότε πιστεύω ότι αύριο θα τα καταφέρουμε».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης