Μουρίνιο: Αν ο Μπέιλ θέλει να φύγει από τη Ρεάλ, τον θέλω

Μουρίνιο: Αν ο Μπέιλ θέλει να φύγει από τη Ρεάλ, τον θέλω

«Αν ο Μπέιλ παίξει αύριο είναι ένα ξεκάθαρο σημάδι ότι θέλει να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης και η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να τον κρατήσει. Αν δεν παίξει και θέλει να φύγει από τη Ρεάλ, θα τον περίμενα από την άλλη μεριά, πολεμώντας άλλους προπονητές που θα τον ήθελαν», εξήγησε 

Μουρίνιο: Αν ο Μπέιλ θέλει να φύγει από τη Ρεάλ, τον θέλω
Για το διαχρονικό ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ ρωτήθηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για τον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup. 

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός ρωτήθηκε για τις προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες θα έμπαινε σε διαδικασία απόκτησής του και παρουσιάστηκε απόλυτα ειλικρινής και χωρίς καμία διάθεση να κρυφτεί. 

Κλείσιμο
«Αν ο Μπέιλ παίξει αύριο είναι ένα ξεκάθαρο σημάδι ότι θέλει να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης και η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να τον κρατήσει. Αν δεν παίξει και θέλει να φύγει από τη Ρεάλ, θα τον περίμενα από την άλλη μεριά, πολεμώντας άλλους προπονητές που θα τον ήθελαν», εξήγησε τόσο… ρεαλιστικά ο Ζοσέ Μουρίνιο, που απολύτως φυσιολογικά δεν απέκλεισε τίποτα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης