Θλάση ο Κάνιας, πρόβλημα και με Βαρέλα στον ΠΑΟΚ

Θλάση ο Κάνιας, πρόβλημα και με Βαρέλα στον ΠΑΟΚ

O Ισπανός μέσος του ΠΑΟΚ είναι αμφίβολος για την πρώτη αναμέτρηση με τους Σουηδούς

Θλάση ο Κάνιας, πρόβλημα και με Βαρέλα στον ΠΑΟΚ
Ειδήσεις με ενδιαφέρον προέκυψαν από την προπόνηση του ΠΑΟΚ το πρωί της Κυριακής από την οποία απουσίασε ο τεχνικός της ομάδας, Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς. 

Αρχικά, ο Χοσέ Κάνιας, ο οποίος τραυματίστηκε στη ρεβάνς με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ στην Τούμπα και έγινε αλλαγή στο 72ο λεπτό, έχει υποστεί πρώτου βαθμού στη γάμπα στο υποκνημίδιο (μυς της γάμπας) και ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας. Είναι αμφίβολος για την πρώτη αναμέτρηση (17/08) με την Όστερσουντ για τα play offs του Europa League, αλλά υπάρχει η εκτίμηση είναι ότι θα είναι έτοιμος τελικά. Ο Φερνάντο Βαρέλα αποχώρησε από το τελευταίο μέρος της προπόνησης έχοντας μυϊκούς σπασμούς στην ράχη, αλλά πιο πολύ έγινε για προληπτικούς λόγους. 

Κλείσιμο
Οι Τζάλμα Κάμπος και Μάριν Λέοβατς που είχαν κάποιες μικροενοχλήσεις από την μάχη κόντρα στους Ουκρανούς, συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα. Νοκ-αουτ για τα φιλικά κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία τέθηκε ο Ντοριάν Λεβέκ , ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα σε πισίνα και γυμναστήριο, και σε δύο-τρεις μέρες θα είναι σε θέση να ανεβάσει ρυθμούς, σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα. 

Πολύ ευχάριστα νέα για τον άτυχο της περυσινής σεζόν. Ο Γιάννης Μυστακίδης έκανε το πρώτο του ζέσταμα με την υπόλοιπη ομάδα, πριν αποχωρήσει για το γυμναστήριο και συνεχίσει την αποθεραπεία του και τις επόμενες μέρες θα υποβληθεί σε εξετάσεις επανελέγχου, για να διαπιστωθεί η πρόοδός του. Όπως και ο Παναγιώτης Γλύκος, του οποίου η κατάσταση επίσης έχει παρουσιάσει βελτίωση. 

Το πρόγραμμα της Κυριακής ήταν επικεντρωμένο στην δύναμη και την εκηρκτικότητα. Μετά την προθέρμανση με τρέξιμο, ακολούθησαν έκκεντρες ασκήσεις με ιμάντες TMR, παιχνίδια 5 Vs 5 και εξάσκηση σε τελειώματα μετά από σέντρες με σπριντ. 

Για την Δευτέρα (07/08) έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση, στις 09:30 και στις 19:30 στην Νέα Μεσημβρία.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης