Πανιώνιος: Από τις 10 το πρωί της Πέμπτης τα εισιτήρια για την Μακάμπι

Πανιώνιος: Από τις 10 το πρωί της Πέμπτης τα εισιτήρια για την Μακάμπι

Την Πέμπτη ενώνουμε όλοι τις δυνάμεις μας, προκειμένου να μπορέσει η ομάδα μας να φτάσει και στην επίτευξη του στόχου της, αναφέρεται χαρακτηριστικά

Πανιώνιος: Από τις 10 το πρωί της Πέμπτης τα εισιτήρια για την Μακάμπι
Ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει τους οπαδούς της ομάδας για τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων για την ημέρα του επαναληπτικού απέναντι στην Μακάμπι εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος. 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος: 

Κλείσιμο
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου της, ενόψει της αναμέτρησης με την Μακάμπι, επισημαίνει τα εξής: Οι θύρες του σταδίου της Νέας Σμύρνης θα ανοίξουν την Πέμπτη δύο ώρες πριν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης στις 20:00. Υπενθυμίζεται πως τα εκδοτήρια θα είναι ανοικτά από τις 10:00 το πρωί και η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ συστήνει στον κόσμο να προμηθευτεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το εισιτήριό του, προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού στα εκδοτήρια. 

Την Πέμπτη ενώνουμε όλοι τις δυνάμεις μας, προκειμένου να μπορέσει η ομάδα μας να φτάσει και στην επίτευξη του στόχου της. Προστατεύουμε την έδρα μας, όπως ακριβώς έγινε και στο πρώτο παιχνίδι με την Γκόριτσα, όπου κόσμος και ΠΑΕ δέχθηκαν τα συγχαρητήρια της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας για την εξαιρετική ατμόσφαιρα και την άψογη διοργάνωση της αναμέτρησης. Στηρίζουμε την ομάδα μας, με την φωνή μας και τα «κυανέρυθρα» χρώματά μας και μόνο». 

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης