ΠΑΟΚ: Παρουσίασε τις εμφανίσεις της νέας σεζόν

ΠΑΟΚ: Παρουσίασε τις εμφανίσεις της νέας σεζόν

Τις τρεις επίσημες φανέλες που θα χρησιμοποιεί την επόμενη σεζόν αποκάλυψε ο Δικέφαλος σε εκδήλωση που έγινε σήμερα

ΠΑΟΚ: Παρουσίασε τις εμφανίσεις της νέας σεζόν
Τα βλέμματα όλων όσοι βρέθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (20/7) στο «Μακεδονία Παλλάς» ήταν στραμμένα πάνω στις τρεις νέες εμφανίσεις, που παρουσιάστηκαν από τους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» και τα παιδιά από το Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδας.

Οι νέες φανέλες, όπως έγραψε το gazzetta.gr, είναι τρεις: Η ασπρόμαυρη με τη λεπτή ρίγα, η ολόμαυρη με τις γκρι λεπτομέρειες και η γαλαζοπράσινη, με χρώματα τελείως διαφορετικά από τα βασικά (άσπρο και μαύρο) της ομάδας.

Κλείσιμο
Τη διαφορά και στις τρεις εμφανίσεις, όπως και την πράσινη των γκολκίπερ, την οποία παρουσίασε ο Ροντρίγκο Ρέι, κάνει το ραμμένο σύνθημα, που για πρώτη φορά αποφάσισε η αθλητική εταιρεία ένδυσης να υπάρχει στο εσωτερικό μέρος, κάνοντας αποδεκτό το αίτημα και την πρόταση του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα η ιδέα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ άρεσε τόσο πολύ στους επιτελείς της εταιρίας αθλητικής ένδυσης, που αποφάσισε από εδώ και στο εξής να ζητάει απ' όλες σχεδόν τις ομάδες με τις οποίες συνεργάζεται, ένα μότο ή ένα σύνθημα για να υπάρχει στο εσωτερικό των εμφανίσεων. 

Για τον ΠΑΟΚ το σύνθημα είναι βγαλμένο μέσα από την κερκίδα της Τούμπας και αντιπροσωπεύει πλήρως τους οπαδούς του «Δικεφάλου»: «Μεγάλε ΠΑΟΚ η δύναμή σου είμαστε εμείς οι χιλιάδες οπαδοί σου»!

Στην φετινή all time classic ασπρόμαυρη εμφάνιση οι ρίγες είναι λεπτές, δίνοντας μια αυθεντική ρετρό αίσθηση που δένει με τον μοντέρνο γιακά με τον σύγχρονο σχεδιασμό.

Στη μαύρη εμφάνιση (2η) με γκρι λεπτομέρειες τη διαφορά έρχεται να κάνει το περίγραμμα στο σήμα των Κυπελλούχων, αφού περιμετρικά αναγράφεται το πλήρες όνομα του συλλόγου: «Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών».

Στην τρίτη εμφάνιση το χρώμα είναι αυτό που τραβάει την προσοχή, αλλά και το ανάγλυφο σήμα που υπάρχει πάνω στη φανέλα.

Ο ΠΑΟΚ θα κάνει πρεμιέρα με τη νέα φανέλα του στο φιλικό της Παρασκευής (21/7) κόντρα στην Ανόρθωση και την ίδια μέρα θα είναι διαθέσιμη στο PAOK FC Official Store για τους φίλους της ομάδας.



Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης