Χιμένεθ: «Δεν θέλω Άγιαξ στα προκριματικά, θέλω Σεβίλλη στους ομίλους»

Χιμένεθ: «Δεν θέλω Άγιαξ στα προκριματικά, θέλω Σεβίλλη στους ομίλους»

Ο τεχνικός της Ένωσης μίλησε από την Πολωνία για την προτίμηση του για την αυριανή κλήρωση του Champions League, αλλά και την επιθυμία του να παίξει αντίπαλος με την Σεβίλλη

Χιμένεθ: «Δεν θέλω Άγιαξ στα προκριματικά, θέλω Σεβίλλη στους ομίλους»
Στην ΑΕΚ συνηθίζεται μια εφ' όλης της ύλης συζήτησης – συνέντευξης με τον εκάστοτε τεχνικό της ομάδας, όταν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας φτάνει στο τέλος του. 

Αυτό έγινε και φέτος με τον Μανόλο Χιμένεθ κι ένα μίνι απόσπασμα της συνέντευξής του μπορείτε να διαβάσετε (και να δείτε) παρακάτω.

Κλείσιμο
Ο Σεβιγιάνος τεχνικός ρωτήθηκε για την ομάδα που θα ήθελε αντίπαλο ενόψει της αυριανής κλήρωσης για την τρίτη προκριματική φάση του Champions League και απάντησε:

«Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια ομάδα που θα ήθελα να αποφύγω. Θα μπορούσα για παράδειγμα να πω τον Άγιαξ. Για την τακτική και την τεχνική που έχει στο παιχνίδι του, στοιχεία τα οποία θα μπορούσαν να αποτελέσουν και "σχολείο" για μας. Δεν μπορώ όμως να πω συγκεκριμένα ότι δεν θα ήθελα τη μια ή την άλλη ομάδα. Όλοι οι αντίπαλοί μας άλλωστε, όπως κι εμείς, είναι στο Champions League, είτε πρόκειται για πρωταθλητές είτε όχι».

Έπειτα ο Μανόλο Χιμένεθ εξέφρασε το... όνειρό του για πρόκριση στη φάση των ομίλων και να συμμετέχει σε εκείνον με τη Σεβίλλη (και να προκριθούν και οι δυο). Βέβαια όπως υπογράμμισε το να ονειρεύεσαι είναι κάτι... δωρεάν:

«Θέλω να μπούμε μαζί με τη Σεβίλλη στους ομίλους του Champions League. Στον ίδιο όμιλο και να πάρουμε μαζί την πρόκριση. Όπως λέω όμως, το να ονειρεύεσαι είναι δωρεάν, αλλά το να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα θέλει πολλή δουλειά».



Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης