Έμεινε ελεύθερος ο Λάνγκφορντ κι ο ΠΑΟ μπήκε γερά στο... παιχνίδι της απόκτησης του

Έμεινε ελεύθερος ο Λάνγκφορντ κι ο ΠΑΟ μπήκε γερά στο... παιχνίδι της απόκτησης του

O Κιθ Λάνγκφορντ λύνει κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με την Ούνικς Καζάν, με τον Παναθηναϊκό να είναι μία από τις ομάδες που θέλουν την υπογραφή του!    

Έμεινε ελεύθερος ο Λάνγκφορντ κι ο ΠΑΟ μπήκε γερά στο... παιχνίδι της απόκτησης του
Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι οι «πράσινοι» έχουν βάλει για τα καλά στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον Κιθ Λάνγκφορντ για τη θέση του Μάικ Τζέιμς ωστόσο το μεγάλο πρόβλημα ήταν το γεγονός ότι δεσμευόταν με συμβόλαιο με την Ούνικς Καζάν.

Όμως ο Αμερικανός γκαρντ συμφώνησε να λύσει τη συνεργασία του με τη ρωσική ομάδα όπως έγραψε το Eurohoops με συναινετικό «διαζύγιο» και να αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. 

Κλείσιμο
Να σημειωθεί ότι ο παίκτης δεν ήταν στα πλάνα του Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος ήθελε να δημιουργήσει μια διαφορετική ομάδα, έχοντας να διαχειριστεί πιο χαμηλό budget στην Ούνικς σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Και ήθελε να εξοικονομήσει χρήματα από το συμβόλαιο του Λάνγκφορντ, το οποίο θα του έδινε 1,8 εκατομμύρια δολάρια.  

Πλέον ο Παναθηναϊκός θα είναι μία από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την υπογραφή του, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο ακόμα και για πρόταση στη πλευρά του παίκτη. 

Βέβαια η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη, αφού έχει μπει στο μάτι πολλών ομάδων της EuroLeague όπως της Μακάμπι. Επιπλέον υπάρχει και η... Κίνα όπου μπορεί να βρει... τεράστιο συμβόλαιο με τις πρώτες ομάδες να του έχουν «χτυπήσει» ήδη την πόρτα! 

Ο ίδιος ωστόσο έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και ο Παναθηναϊκός είναι μέσα στις πρώτες του επιλογές. 

Μάλιστα στο Ισραήλ ξεκίνησαν και τα πρώτα δημοσιεύματα, τα οποία θέλουν τους «πράσινους» να είναι κοντά στην απόκτηση του παίκτη. 

Από τη στιγμή που και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έριξε... άκυρο στον 'Ερικ Γκριν και ο Αντριου Γκάουντλοκ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αρμάνι, ο Λάνγκφορντ έχει -πλέον-  ένα επιπλέον προβάδισμα (αν όχι το μεγάλο) για τους «πράσινους».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης