Wimbledon: Αύριο η Σάκκαρη διεκδικεί το εισιτήριο για τον 3ο γύρο

Wimbledon: Αύριο η Σάκκαρη διεκδικεί το εισιτήριο για τον 3ο γύρο

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θέλει τη νίκη κόντρα στην Κριστίνα Πλισκόβα από την Τσεχία για να βρεθεί για πρώτη φορά στην καριέρα της στον 3ο γύρο του φημισμένου Λονδρέζικου τουρνουά

Wimbledon: Αύριο η Σάκκαρη διεκδικεί το εισιτήριο για τον 3ο γύρο
Η εκκίνηση της ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική… Με την ίδια να βρίσκεται στο Νο.101 της  παγκόσμιας κατάταξης, η Μαρία Σάκκαρη επιβλήθηκε με 2-0 (6-3, 6-4) της Τσέχας Κατερίνα Σινιάκοβα (Νο.39) στον πρώτο γύρο του Wimbledon και πλέον αύριο βρίσκεται μπροστά σε μία ακόμη μεγάλη πρόκληση.

Η Μαρία, η οποία στα τέλη του μήνα θα γίνει 22 χρονών (25/7 τα γενέθλια της) και πέρσι είχε βρεθεί στο β’ γύρο του φημισμένου τουρνουά, αλλά εκεί παρά την τεράστια μάχη που είχε δώσει είχε ηττηθεί με 2-1 σετ από την σπουδαία Βίνους Γουίλιαμς.

Κλείσιμο
Ωστόσο η αυριανή αντίπαλος της Κριστίνα Πλισκόβα, μπορεί να μην είναι αμελητέα ποσότητα, καθότι Νο.44 στην παγκόσμια κατάταξη, αλλά σίγουρα δεν είναι το μέγεθος της Γουίλιαμς.

Πάντως Πλισκόβα και Γουίλιαμς (φετινή και περσινή αντίπαλος της Σάκκαρη) συνδέονται με έναν περίεργο τρόπο. Η Πλισκόβα, είναι η δίδυμη αδερφή της Καρολίνας η οποία είναι στο Νο.3 της κατάταξης, και είναι το δεύτερο υψηλότερο ζευγάρι αδερφών στην παγκόσμια κατάταξη πίσω από την Σερένα και την Βίνους… 


Feels great to be back! 🍓🌱💪🏼

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Sakkari (@sakkattack7) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης