Ο Λίαμ Γκάλαχερ έστειλε μήνυμα στον Γκουαρδιόλα: «Αν δεν πάρει τίτλο, θα φύγει…»

Ο Λίαμ Γκάλαχερ έστειλε μήνυμα στον Γκουαρδιόλα: «Αν δεν πάρει τίτλο, θα φύγει…»

Ο πρώην τραγουδιστής των Oasis και φανατικός φίλος της Μάντσεστερ Σίτι εμφανίστηκε αρκετά επικριτικός για τον Καταλανό τεχνικό

Ο Λίαμ Γκάλαχερ έστειλε μήνυμα στον Γκουαρδιόλα: «Αν δεν πάρει τίτλο, θα φύγει…»
Η αγάπη του για την Σίτι είναι γνωστή και δεν χάνει την ευκαιρία να μιλάει γι’ αυτή. Ο λόγος για τον πρώην τραγουδιστή των Oasis Λίαμ Γκάλαχερ ο οποίος σε συνέντευξη που έδωσε αποθέωσε τον Βραζιλιάνο επιθετικό Ζέσους, αλλά ταυτόχρονα άσκησε κριτική προς το πρόσωπο του Πεπ Γκουαρδιόλα.

«Είναι απολύτως απαραίτητο να πάρουμε τον τίτλο φέτος! Δεν γίνεται να τον αφήσουμε πάλι στην Τσέσλι. Αν δεν κερδίσουμε κάποιο μεγάλο τρόπαιο, ο Πεπ δεν θα έχει τη δυνατότητα να μείνει στην ομάδα», είπε στο γαλλικό περιοδικό «So Foot» κατακρίνοντας παράλληλα τον Καταλανό τεχνικό για την επιλογή του να διώξει από την ομάδα τον Τζο Χαρτ.

Κλείσιμο
«Ήταν λάθος του το να ξεφορτωθεί τον Χαρτ τόσο γρήγορα! Δεν είναι και ο καλύτερος στον κόσμο, αλλά μπορούσε να τον κρατήσει ακόμη μία χρονιά. Με την απουσία και του Κομπανί λόγω τραυματισμού ήταν φανερή η έλλειψη ηγέτη στην άμυνα μας».

Πάντως το στόμα του έσταζε μέλι για τον νεαρό Βραζιλιάνο επιθετικό Ζέσους Γκάμπριελ. «Τον αγαπώ! Είναι μεγάλος παίκτης και στο μέλλον θα είναι ο φόβος και ο τρόμος για τις αντίπαλες άμυνες. Μου θυμίζει λίγο τον Ρονάλντο γιατί δεν φοβάται να παίξει», είπε χαρακτηριστικά ενώ όταν ρωτήθηκε για την μετάλλαξη της Σίτι (από τη στιγμή που την ανέλαβαν οι Άραβες) παραδέχθηκε χωρίς δισταγμό: «Είμαι γεννημένος το 1972 και τις δεκαετίες ‘70-‘80 η Σίτι ήταν… χάλια! Έτσι λοιπόν δεν μπορώ παρά να είμαι χαρούμενος που αγόρασαν καινούργιοι ιδιοκτήτες και πλέον έχουμε αλλάξει επίπεδο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης