Οριστικά θα τη γλιτώσει με πρόστιμο ο Λιονέλ Μέσι

Οριστικά θα τη γλιτώσει με πρόστιμο ο Λιονέλ Μέσι

Ο αρμόδιος εισαγγελέας αναγνώρισε τον πρότερο έντιμο βίο του Αργεντινού και μετέτρεψε την ποινή των 21 μηνών που του είχε επιβληθεί σε χρηματικό πρόστιμο

Οριστικά θα τη γλιτώσει με πρόστιμο ο Λιονέλ Μέσι
Οι δικαστικές και φορολογικές αρχές της Ισπανίας έχουν επιδοθεί σε ένα ανελέητο κυνήγι των μελών του αθλητικού σταρ σίστεμ (Μέσι, Ρονάλντο, Μουρίνιο, Νεϊμάρ) και ήδη έχουν ήδη σημαντικές επιτυχίες που μεταφράζονται και σε… έσοδα για τα ταμεία του κράτους.

Ο πρώτος που άνοιξε το χορό ήταν ο Λίο Μέσι, ο οποίος οδηγήθηκε τελικά σε δίκη για απόκρυψη εισοδημάτων και κρίθηκε ένοχος (όπως και ο πατέρας του που είναι ο διαχειριστής των οικονομικών ζητημάτων του) καθώς αποδείχθηκε ότι δεν δήλωσε εισοδήματα ύψους 4 εκατ. ευρώ, με το δικαστήριο να του επιβάλλει ποινή φυλάκισης 21 μηνών.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με την νομοθεσία της Ισπανίας σε τέτοιες υποθέσεις οι ποινές που είναι κάτω των δύο ετών εξαγοράζονται και έτσι όπως ανακοινώθηκε σήμερα, πέραν του ποσού των 4 εκατ. ευρώ που κλήθηκαν να επιστρέψουν, ο μεν Μέσι θα πληρώσει επιπλέον πρόστιμο 252.000 ευρώ ενώ ο πατέρας του Χόρχε θα καταβάλλει επιπλέον 180.000 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης