Ο ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Ντόριαν Λεβέκ

Ο ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Ντόριαν Λεβέκ

Ο παίκτης, που θα αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφή του «δικεφάλου του Βορρά», βρίσκεται από την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη

Ο ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Ντόριαν Λεβέκ
Τα τυπικά απομένουν πλέον για την επισημοποίηση της απόκτησης του Ντόριαν Λεβέκ από τον ΠΑΟΚ, η οποία μάλλον θα γίνει εντός της μέρας. 

Ο παίκτης, που θα αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφή του «δικεφάλου του Βορρά», βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη και σήμερα μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα. 

Κλείσιμο
Ο Λεβέκ έχει περάσει ήδη από ιατρικές εξετάσεις και έχει υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, ενώ ο παίκτης αναμένεται να βρίσκεται κανονικά στην πρώτη συγκέντρωση για τη νέα χρονιά στις 22 Ιουνίου.

«Ακατέβατα» 3 εκατ. ευρώ θέλει ο ΠΑΟΚ για Τσίμιροτ

Την ίδια ώρα αποφασισμένος να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού παρουσιάζεται ο Γκόικο Τσίμιροτ, ο οποίος εξακολουθεί να πιέζει τη διοίκηση του ΠΑΟΚ να δώσει την έγκρισή της. 

Εκείνο που προκύπτει είναι πως η Φρανκφούρτη έκανε πίσω για την απόκτηση του Βόσνιου μέσου, ο οποίος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Βέρντερ Βρέμης και άλλων γερμανικών ομάδων. 

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» δεν πέφτουν από τα 3 εκατ. ευρώ, ενώ… εμπόδιο στις διαπραγματεύσεις αποτελεί και το ποσοστό μεταπώλησης που αξιώνουν οι Θεσσαλονικείς και αγγίζει το 15%. 

Σημαντικό ρόλο, άλλωστε, θα παίξει και η άποψη του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς για τον διεθνή χαφ, ο οποίος θέλει να έχει εκείνος προσωπική άποψη για το ρόστερ της ομάδας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης