Βίντεο: Ο Ολυμπιακός μετά τον Πρίντεζη κράτησε και τον Μάντζαρη

Βίντεο: Ο Ολυμπιακός μετά τον Πρίντεζη κράτησε και τον Μάντζαρη

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης και ο Ολυμπιακός ήλθαν σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο που θα κρατήσει τον διεθνή γκαρντ στους «ερυθρόλευκους» για άλλα τρία χρόνια!  

Βίντεο: Ο Ολυμπιακός μετά τον Πρίντεζη κράτησε και τον Μάντζαρη
Μετά τον Γιώργο Πρίντεζη, και ο Βαγγέλης Μάντζαρης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό! 

Οι Πειραιώτες κρατούν τον βασικό ελληνικό κορμό τους με την ανανέωση του διεθνή γκαρντ ο οποίος συμφώνησε να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους» για άλλα τρία χρόνια. 

Κλείσιμο
Έπειτα, λοιπόν, από πολύωρες διαπραγματεύσεις, οι δυο πλευρές ήλθαν σε συμφωνία για τριετές κλειστό συμβόλαιο ενώ οι απολαβές του θα ανέλθουν κοντά στα 2.5 εκατομμύρια ευρώ.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επίτευξη της συμφωνίας ο διεθνής άσος δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την ανανέωση της συνεργασίας του με του ερυθρόλευκους τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός ξεκινά για μια νέα αρχή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είχαμε πει να συνεχίσουμε μαζί. Έχω περάσει έξι χρόνια στην ομάδα. Θα είναι σίγουρα εννιά, ίσως και περισσότερα! Οι πρόεδροι ήθελαν από την αρχή να μείνω και η κοινή επιθυμία μας έγινε πραγματικότητα. Η αποτυχία λόγω της απώλειας των τίτλων στην Ελλάδα ήταν μια κακή παρένθεση. Του χρόνου ξεκινάμε δυνατά, πάμε κάθε χρόνο για τους τρεις τίτλους, πάμε για μια νέα αρχή. Ήταν μια από τους πιο δύσκολες εβδομάδες στην αθλητική ζωή μου. Τέλος καλό, όλα καλά είμαστε χαρούμενοι. Τελείωσαν όλα τα... βάσανα. Συνεχίζουμε. Σήμερα μέτρησε και η επιθυμία η δική μου και των προέδρων. Χαίρομαι που θα συνεχίσω στην ομάδα με τον Βασίλη, τον Γιώργο και τα άλλα παιδιά. Να συνεχίσουμε αυτά που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης