O Βαλβέρδε παίρνει... σκούπα!

O Βαλβέρδε παίρνει... σκούπα!

Ούτε δυο, ούτε τρεις, αλλά... οκτώ (!) παίκτες θέλει να διώξει από το Καμπ Νου ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ώστε να μπουν χρήματα στα ταμεία της Μπαρτσελόνα. Φεύγει ο Αρντά Τουράν

O Βαλβέρδε παίρνει... σκούπα!
O Βαλβέρδε έπιασε δουλειά και σύμφωνα με τη Marca είναι έτοιμος να αφήσει εκτός Καμπ Νου οκτώ παίκτες! 

Ειδικότερα, ο ποδοσφαιριστής που κόστισε στους Καταλανούς 20 εκατ. ευρώ, ο Τόμας Βερμάλεν αποχωρεί, αφού δεν μπόρεσε να πείσει έπειτα το σοβαρό τραυματισμό του. Μαζί του και ο Ζερεμί Ματιέ που κόστισε τα ίδια χρήματα, αλλά δεν έκανε κάτι σπουδαίο. Εκτός και ο Νταγκλας Περέιρα που αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2014 από τη Σάο Πάουλο για να βοηθήσει στο δεξί άκρο. 

Κλείσιμο
Ο Αρντά Τουράν μπορεί να μέτρησε  55 συμμετοχές και 15 γκολ σε δυο χρονιές με τη Μπάρτσα, αλλά δεν έκανε τη διαφορά, ενώ ο Τέγιο δεν πείθει τον Βαλβέρδε πως μπορεί να προσφέρει. Σε αυτούς προσθέτουμε τον  Μουνίρ ελ Χανταντί (δεν θα πληρώσει τη ρήτρα των 11 εκατ. η Βαλένθια), τον Μασίτ, αλλά και τον 21χρονο, Σέρτζι Σαμπέρ! 

Βέβαια, η Μπαρτσελόνα θέλει να βάλει χρήματα στα ταμεία της, αλλά μόνο για τον Τουράν η προσφορά θα είναι μεγάλη! Το συμβόλαιο του Τέγιο ολοκληρώνεται την επόμενη χρονιά, ενώ ο Ματιέ είναι στα 33 του χρόνια!

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης