Ολυμπιακός: Αστυνομία και παρατηρητής δικαιώνουν τους ερυθρόλευκους

Ολυμπιακός: Αστυνομία και παρατηρητής δικαιώνουν τους ερυθρόλευκους

Οι συμπληρωματικές εκθέσεις αστυνομίας, παρατηρητή και διαιτητών αναφέρουν ότι στην φυσούνα του ΣΕΦ έπεσε καπνογόνο, και όχι φωτοβολίδα ευθείας βολής

Ολυμπιακός: Αστυνομία και παρατηρητής δικαιώνουν τους ερυθρόλευκους
Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ, όπως αναμενόταν, κάλεσε σε απολογία Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για όσα στον τρίτο τελικό στο ΣΕΦ. Η υπόθεση θα εκδικαστεί αύριο (07/06), ενώ η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει κάνει μια επιπλέον καταγγελία, για όσα συνέβησαν στην φυσούνα, στο τέλος της αναμέτρησης. 

Οι «πράσινοι» αναφέρουν πως το μέλος του προπονητικού τιμ, Διαμαντής Παναγιωτόπουλος, και ο Γιάννης Μπουρούσης (λιγότερο) τραυματίστηκαν από στυλό φωτοβιλίδας ευθείας βολής.

Κλείσιμο
Στις πρόσθετες εκθέσεις παρατηρητών, διαιτητών και Αστυνομίας αναφέρεται ξεκάθαρα ότι στην φυσούνα έπεσε ένα καπνογόνο και τίποτα άλλο. Στην δε έκθεση της Αστυνομίας, αναφέρεται ότι οι ίδιοι μάλιστα έσβησαν το καπνογόνο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις εκθέσεις των αρμοδίων, ουσιαστικά δικαιώνεται η θέση του Ολυμπιακού, η οποία εξαρχής ανέφερε πως δεν υπήρξε φωτοβολίδα ευθείας βολής, καταδικάζοντας, ωστόσο, την ρίψη του ενός καπνογόνου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης