Ρεάλ: Οι πανηγυρισμοί των θριαμβευτών στο «Μιλένιουμ» του Κάρντιφ

Ρεάλ: Οι πανηγυρισμοί των θριαμβευτών στο «Μιλένιουμ» του Κάρντιφ

Με τις εντυπωσιακές συντρόφους τους και τα παιδιά τους στο πλευρό τους γιόρτασαν οι παίκτες της «βασίλισσας» την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου του Champions League - Η κοπέλα και ο γιος του Κριστιάνο Ρονάλντο «έκλεψαν την παράσταση», ενώ ο Σέρχιο Ράμος μοίραζε φιλιά

Ρεάλ: Οι πανηγυρισμοί των θριαμβευτών στο «Μιλένιουμ» του Κάρντιφ
Δώδεκα ήταν οι άθλοι του Ηρακλή, 12 είναι, πλέον, και οι τίτλοι της Ρεάλ στο Κύπελλο Πρωταθλητριών και το Champions League, έπειτα από την κατάκτηση του τροπαίου, το βράδυ του Σαββάτου, στο Κάρντιφ, κόντρα στην Γουβέντους.

Το σφύριγμα της λήξης έδωσε το έναυσμα για την έναρξη του... τρίτου ημιχρόνου του χθεσινοβραδινού τελικού.

Κλείσιμο
Το 4-1 επί της Γιουβέντους σκόρπισε κύματα ενθουσιασμού στους φίλους της «βασίλισσας» σε όλο τον κόσμο, ωστόσο όλα ξεκίνησαν από το Κάρντιφ και τον αγωνιστικό χώρο, με τους παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν να συνεχίζουν το... σόου που ξεκίνησαν πάνω στο χορτάρι.

Οι σύντροφοι και τα παιδιά των πρωταγωνιστών... έκλεψαν την παράσταση, «πλημμυρίζοντας» τον αγωνιστικό χώρο, για να αγκαλιάσουν και να φιλήσουν τους παίκτες της «βασίλισσας». Τα φωτογραφικά φλας πήραν... φωτιά, εστιάζοντας φυσικά στον μεγάλο πρωταγωνιστή, Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πόζαρε, έχοντας πλάι του τόσο τον γιο του όσο και την κοπέλα του, την όμορφη μελαχρινή Τζορτζίνα Ροντρίγκες. 

Μαρσέλο, Ίσκο, Σέρχιο Ράμος, Κέιλορ Νάβας πρωταγωνίστησαν επίσης σε ανάλογα στιγμιότυπα, την ώρα που οι φίλοι της Ρεάλ στις κερκίδες παραληρούσαν...









































































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης