Oριστικά το Σάββατο στις 20:30 ο τελικός Κυπέλλου

Oριστικά το Σάββατο στις 20:30 ο τελικός Κυπέλλου

Ο τελικός... παρωδία θα διεξαχθεί τελικά την προγραμματισμένη ημερομηνία (6/5, 20:30),  όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη που έγινε σήμερα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο

Oριστικά το Σάββατο στις 20:30 ο τελικός Κυπέλλου
Το φιάσκο (τουλάχιστον) της δεκαετίας δεν ολοκληρώθηκε και τελικά ο τελικός του Κυπέλλου θα γίνει κανονικά το Σάββατο (6/5, 20:30), κάτι που είχε αρχίσει να διαφαίνεται από τις πρώτες πρωινές ώρες.

Λίγο πριν τις 13:30 άρχισε η σύσκεψη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στην οποία συμμετείχαν η ΕΠΟ, η Αστυνομία, η ΓΓΑ, οι τοπικές αρχές, καθώς κι οι εκπρόσωποι των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Κλείσιμο
Εκεί, αποφασίστηκε να γίνει κανονικά η σέντρα του ματς, στο οποίο τελικά, σύμφωνα με όσα ακούγονται δεν θα βρεθεί ο Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος έτσι θέλει να δείξει την δυσφορία του για τους χειρισμούς της ΕΠΟ.

Πάντως, ακόμη και αυτή τη στιγμή ο περιβάλλον χώρος του γηπέδου θυμίζει εργοτάξιο με τις εργασίες να συνεχίζονται σε αμείωτο ρυθμό. 

Η ΕΠΟ, πάντως έκανε λάθος, τονίζοντας ότι τελικός αυτός θα γράψει ιστορία. Έχει ΗΔΗ γράψει, με τις απανωτές γκάφες.

* Διαβάστε εδώ τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσει το σύστημα με τα αυτοκόλλητα. 

Το ιστορικό του... μπάχαλου!
- Τα μεσάνυχτα, στην έκτακτη βραδινή σύσκεψη στην ΓΓΑ αποφασίστηκε να μην γίνει η αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ενώ λόγω πιέσεων δεν βγήκε ανακοίνωση!

- Στη συνέχεια η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της έκανε λόγο για «τελικό που θα γράψει ιστορία», όπως σας αναφέρουμε και πιο πάνω.

-  Στις 4 τα ξημερώματα μπήκε σφραγίδα στην τραγικότητα της υπόθεσης. Η πολύωρη συνεδρίαση στην ΓΓΑ δεν έβγαλε καμία απόφαση για τον τελικό, ρίχνοντας το... μπαλάκι στην ΕΠΟ και την Παρασκευή, παραμονές του ματς μάθαμε εν τέλει, πως ο τελικός θα... γίνει!
Πηγή:www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης