ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Να ξεκινήσουν κανονικά τα πλέι-οφ»

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Να ξεκινήσουν κανονικά τα πλέι-οφ»

Ο Παναθηναϊκός με επιστολή του στην διοργανώτρια αρχή ζητά να τηρηθεί το καταστατικό και να μην καθυστερήσει η έναρξη των πλέι-οφ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Να ξεκινήσουν κανονικά τα πλέι-οφ»
Ο Παναθηναϊκός με επιστολή του στην Σούπερ Λιγκ ζητά να γίνει αύριο το Δ.Σ της διοργανώτριας αρχής και όχι την Δευτέρα, καθώς δεν θέλει σε καμία περίπτωση την καθυστερημένη έναρξη των πλέι-οφ.

Οι «πράσινοι» ζητούν να τηρηθεί το καταστατικό και να ορισθεί ημερομηνία για Δ.Σ. σε ημερομηνία που θα επιτρέπει να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα που έχει σχεδιαστεί και κατ' επανάληψη ειπωθεί μέσα στα Δ.Σ. της Λίγκας κατά τη διάρκεια της σεζόν.  Αυτό προβλέπει έναρξη των πλέι οφ στις 10 του μήνα. Στο «τριφύλλι» επιμένουν στο να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα, καθώς ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει κάνει τον σχεδιασμό του για αυτά τα ματς και δεν θέλει να γίνει... κουρελόχαρτο, όπως έγινε πέρυσι, όπου ο Παναθηναϊκός υποχρεώθηκε να παίζει ματς κάθε τρεις μέρες!

Κλείσιμο
Παράλληλα στο «πράσινο στρατόπεδο» δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να ρισκάρουν την συνυπευθυνότητά τους σε πιθανή επιβολή ρητρών από την NOVA, όπως έγινε και πέρυσι.

Δείτε την επιστολή ΕΔΩ.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης