Το γιόρτασε στον Πειραιά ο Ηρακλής! (pics & vids)

Το γιόρτασε στον Πειραιά ο Ηρακλής! (pics & vids)

Η δύσκολη αποστολή της παραμονής ήρθε εις πέρας για τον Ηρακλή και οι ποδοσφαιριστές το... γιόρτασαν στο μαγαζί του Σάββα Παντελίδη στον Πειραιά! Το gazzetta.gr, ήταν εκεί!

Το γιόρτασε στον Πειραιά ο Ηρακλής! (pics & vids)
Μια χρονιά γεμάτη προβλήματα για τον Ηρακλή έφτασε στο τέλος της την Κυριακή στην Τρίπολη. Ο «Γηραιός», είχε καταφέρει το... ακατόρθωτο μέχρι πριν μερικούς μήνες, να μείνει στην κατηγορία παρά την ανυπαρξία της διοίκησης, από την προηγούμενη αγωνιστική! Ο Σάββας Παντελίδης, και η θέληση των ποδοσφαιριστών, έφεραν την παραμονή για την ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μετά το παιχνίδι της Τρίπολης και το 2-2 με τον Αστέρα, η αποστολή επέστρεψε στην Αθήνα, μιας και για την συμπρωτεύουσα αναχωρεί το απόγευμα της Δευτέρας. Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Σάββας Παντελίδης είπε στους ποδοσφαιριστές του πως το βράδυ το πρόγραμμα έχει... έξοδο! Ο τεχνικός του Ηρακλή, διατηρεί νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά και εκεί οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού τιμ, γιόρτασαν την παραμονή του «Γηραιού» στην κατηγορία.

Κλείσιμο
Το gazzetta.gr, βρέθηκε εκεί όπου είδε μια παρέα να διασκεδάζει! Όπως σας το λέμε, μια παρέα και όχι απλά μια ομάδα! Αυτό ήταν και το μυστικό του Ηρακλή στην δύσκολη χρονιά που πέρασε, κάτι που έλεγαν σε πηγαδάκια και μεταξύ τους ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ. «Πλέον δεν είμαστε ομάδα, αλλά παρέα», άκουγες να λένε και το έβλεπες με τα μάτια σου...

Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης